FABULOS-Vrei-să-joci-rugby-alături-de-campionii-de-la-Timișoara-Saracens-Înscrie-te-la-”SĂ-JUCĂM-ÎMPREUNĂ”

Timiorenii au ocazia să participe la un eveniment absolut fabulos în materie de sport. Iubitorii de rugby sunt aștepați pe terenul ”Gheorghe Rășcanu” din Ronaț, pentru a lua parte la un eveniemnt inedit dedicat interacţiunii cu echipa fanion a Timisoarei.

Timişoara Saracens RCM organizează sâmbăta, 20 iunie 2015, începând cu ora 10:00, o competiţie
cu premii dedicată suporterilor şi iubitorilor de rugby din Timişoara. Sub titulatura ”Să jucăm împreună”, evenimentul îşi propune să aducă laolaltă comunitatea iubitorilor de rugby din oraş, invitaţi fiind toți iubitorii acestui sport.

Obiectivele evenimentului sunt atragerea comunităţii de suporteri mai aproape de echipă, promovarea jocului de rugby, învăţarea şi familiarizarea cu regulile jocului de rugby tag.

Conform regulamentului de participare, fiecare persoană care vrea să participe, indiferent de vârsă, trebuie să se înscrie pe o listă online, deschisă deja de ieri, acolo unde doritorii trebuie să completeze câteva date minimale. Lista poate fi accesată AICI. Înscrierile se încheie pe data de 19 iunie, la ora 20:00, urmând ca a doua zi, în ziua competiţiei, să se organizeze extrageri din două boluri (unul cu jucători ai clubului Timişoara Saracens, altul cu cei înscrişi) echipele rezultate fiind mixte, formate din jucători şi participanţi (fete şi băieţi) pentru a echilibra jocurile.

În urma formării echipelor, se va extrage, în ziua meciului ordinea de joc, urmând ca antrenorul principal al timișorenilor, Grainger Heikell, să desfășoare, împreună cu participanţii, un antrenament de încălzire şi explicare a regulilor de joc.

Se va juca rugby tag în două reprize a câte 7 minute, iar în urma rezultatului jocurilor, se va desemna echipa câştigătoare a competiţiei precum şi jucătorul competiţiei, cărora li se vor înmâna premii din partea clubului.

Evenimentul reprezintă o oportunitate excelentă de a intra interacţiona cu jucătorii, de a-i cunoaşte pe fiecare în elementul lor, pe terenul pe care s-au disputat şi câştigat numeroase meciuri de rugby.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.