tribuna-stadion-mic-foto-skyscrapercity-com

Zilele trecute primarul Timișoarei anunța că municipalitatea dorește să constuiască, pe venituri proprii, un stadion ”extensibil”, care, la început, va avea 5.000 de locuri, însă o parte a presei a preluat știrea eronat, anunțând că Nicolae Robu a abandonat proiectul de ridicare a unui stadion nou de 42.000 de locuri, în favoarea unui stadion mult mai mic.

”Nu!” susține edilul-șef de pe Bega. ”Sunt proiecte diferite. Până vom obține bani pentru stadionul mare, vom face, pe venituri proprii, unul mai mic. Acesta va fi extensibil și va fi dedicat în principal rugby-ului” a declarat Nicolae Robu, pentru Vocea Timișului.

Robu a explicat în urmă cu câteva zile că municipalitatea are în plan demararea construcției unui stadion nou în Timișoara, pe venituri proprii, dar de capacitate mică. „Vom construi un stadion de 5.000 de locuri, dar îl vom face în Calea Buziaşului, nu în zona bazei sportive CFR, unde ne-am gândit inițial. Primăria are acolo un teren în campusul de la Eletrotimiş, un teren lăsat în paragină. Stadionul va fi conceput în etape, la început va fi mai mic, de circa 5.000 de locuri, dar va fi gândit în aşa fel încât să poată fi extins la o capacitate mai mare”, spunea în urmă cu circa o săptămână, în cadrul unei conferințe de presă, Nicolae Robu.

Foto:skyscrapercity.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.