Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Memorialul „Cristi Breb”, un nou succes în materie de sport și distracție FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sâmbătă, 20 septembrie 2014, a avut loc ediția cu numărul 12 a memorialului ”Cristi Breb”, eveniment desfășurat la Timișoara, ca de obicei pe stadionul Gheorghe Rășcanu din Ronaț.

Au participat circa 120 copii, dar și 40 de ”oldboys”, părinți și prieteni care au ajutat la buna desfășurare a evenimentului. Așa cum a era de așteptat, tradiția ”ceaunului” nu a fost stricată nici în 2014, organizatorii punând la bătaie 3 ceaune cu gulaș. În tribune s-au regăsit circa 400 spectatori, ”cam câți are Poli Timișoara pe Dan Păltinișanu” spun organizatorii despre venimentul care ”prinde” din ce în ce mai bine la publicul timișorean, cunoscător de rugby și nu numai.

„Sunt foarte bucuros că am reușit să organizez și anul acesta Memorialul unui prieten și fost coleg drag. Știu ce înseamnă să ai frați mai mari, iar în acest caz „fratele mai mare” a fost RCM Timișoara, care m-a ajutat foarte mult și a contribuit la succesul acestui eveniment! Copii s-au bucurat că au reușit să joace, majoritatea pentru prima dată într-un meci „oficial”. Au jucat de la copii născuți în 2009 până la bărbați de 60 de ani. A fost nemaipomenit! S-au dat premii, cupe, diplome și la final toată lumea a plecat mulțumită! Să sperăm ca pe lângă echipele din București, Beograd, Timișoara, Arad, vor participa și alte echipe din țară și străinătate. Le mulțumesc copiilor, părinților, RCM -ului și tuturor celor care au fost alături de noi!” ne-a declarat Președintele C.S. Warriors Timișoara, Codruț Nicorici, cel care a avut amabilitatea să ne pună la dispoziție și imaginile din galeria foto de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Cupa României la rugby revine pe Bega. RCM Timișoara 19-14 Știința Baia Mare FOTO

Eterna rivalitate ruibistică dintre echipele din Timișoara și Baia Mare și-a desfășurat un nou...

Rapperul timișorean MikeF a lansat un nou single. Vezi cu cine a colaborat! ASCULTĂ!

După ce în urmă cu mai bine de-o lună a lansat cea mai recentă...

RCM Timișoara pregătește ultimul asalt, cu cinci ”excluși” titulari. Finala mică cu Dinamo e sâmbătă

Sâmbătă, 13 septembrie 2014, cu începere de la ora 18:30, pe Stadionul Național Arcul...