Memorialul „Cristi Breb”, un nou succes în materie de sport și distracție FOTO

- Advertisement -

Sâmbătă, 20 septembrie 2014, a avut loc ediția cu numărul 12 a memorialului ”Cristi Breb”, eveniment desfășurat la Timișoara, ca de obicei pe stadionul Gheorghe Rășcanu din Ronaț.

Au participat circa 120 copii, dar și 40 de ”oldboys”, părinți și prieteni care au ajutat la buna desfășurare a evenimentului. Așa cum a era de așteptat, tradiția ”ceaunului” nu a fost stricată nici în 2014, organizatorii punând la bătaie 3 ceaune cu gulaș. În tribune s-au regăsit circa 400 spectatori, ”cam câți are Poli Timișoara pe Dan Păltinișanu” spun organizatorii despre venimentul care ”prinde” din ce în ce mai bine la publicul timișorean, cunoscător de rugby și nu numai.

„Sunt foarte bucuros că am reușit să organizez și anul acesta Memorialul unui prieten și fost coleg drag. Știu ce înseamnă să ai frați mai mari, iar în acest caz „fratele mai mare” a fost RCM Timișoara, care m-a ajutat foarte mult și a contribuit la succesul acestui eveniment! Copii s-au bucurat că au reușit să joace, majoritatea pentru prima dată într-un meci „oficial”. Au jucat de la copii născuți în 2009 până la bărbați de 60 de ani. A fost nemaipomenit! S-au dat premii, cupe, diplome și la final toată lumea a plecat mulțumită! Să sperăm ca pe lângă echipele din București, Beograd, Timișoara, Arad, vor participa și alte echipe din țară și străinătate. Le mulțumesc copiilor, părinților, RCM -ului și tuturor celor care au fost alături de noi!” ne-a declarat Președintele C.S. Warriors Timișoara, Codruț Nicorici, cel care a avut amabilitatea să ne pună la dispoziție și imaginile din galeria foto de mai jos.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare