Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportBănăţenii demonstrează din nou de ce sunt campioni la rugby. Steaua Bucureşti...

Bănăţenii demonstrează din nou de ce sunt campioni la rugby. Steaua Bucureşti 13-36 RCM Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După eşecul din runda precedentă, RCM Timişoara a mers la Bucureşti cu lecţia învăţată şi nu a mai repetat greşelile făcute contra celor de la CSM Baia MAre.

Timişorenii au intrat excelent în joc în meciul disputat pe stadionul de rugby din complexul Ghencea, contra Stelei, prima reuşită fiind opera lui Kinikinilau, care a culcat balonul în terenul de ţintă al gazdelor, iar Calafeteanu transforma perfect. Bucureştenii n-au stat nici ei cu mâinile în sân şi după două lovituri de pedeapsă transformate de Dumbravă, scorul devenea strâns. Căpăţână, de la oaspeţi, avea să schimbe la scurt timp scorul de pe tabela de marcaj, cu un nou eseu, urmat de transformarea lui Calafeteanu, pentru ca scorul pauzei să fie fixat de Rus, după un nou eseu. Prima parte se încheia cu 6-19, iar timişorenii păreau că-şi „reintră în mână”.

Repriza secundă nu a decurs într-un mod diferit. Bănăţenii au continuat spectacolul început încă de la debut, iar scorul devenea 6-26 după un eseu reuşit cu ajutorul grămezii transformat de acelaşi Calafeteanu. După ce oaspeţii şi-au asigurat punctul bonus ofensiv, aceştia au mai dus balonul de dou ori în terenul de ţintă bucureşttean, prin Rus şi Morisson, însă de această dată Calafeteanu rata transformarea, asemeni majorităţii loviturilor trimise de el în meciul din etapa precedentă, cu CSM Baia Mare. Tabela de scor a fost închisă de Steaua, care mai reuşea un eseu prin Dumitru, după care Dumbravă transfora pentru 13-36.

Pentru timişoreni urmează etapa în care RCM debutează pe „Dan Păltinişanu”, în faţa dobrogenilor de la RCJ Farul Constanţa. Partida are loc pe data de 17 aprilie 2014, începând cu ora 20:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

CJ Timis se lauda cu transparenta in alegerea finantarii proiectelor culturale si sportive pe anul 2019

Consiliul Județean Timiș (CJT) supune dezbaterii publice ghidurile privind finanțarea nerambursabilă din fonduri publice...

FOTO Stagiu de pregatire cat zece concursuri de judo, la Buzias, in cadrul ”DKMT JUDO CAMP 2018”

Weekendul trecut a avut loc, la Buziaş, cel mai mare stagiu de pregătire de...

Dezbatere la cafenea despre demolarea stadionul Dan Paltinisanu. Robu si Dobra, fata in fata

Mai are sau nu Timişoara nevoie de stadionul Dan Păltinişanu? Legendara arenă construită în...