Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După 16 ani, la Cupa Mondială sau tot la televizor? Vrem la RIO! Hai ROMÂNIA!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

2-0! Asta e tot ce-şi doresc suporterii români în partida de diseară. Nu 3-0, nu 4-1… atât, 2-0. Este rezultatul ideal pentru noi românii, cei de acasă – din faţa televizoarelor, cei de la muncă din jurul radiorilor, cei de pe stradă cu căştile-n urechi, cei de peste ocean cu ochii aţintiţi pe internet, cei de pretutindeni cu sufletul alături de cei 50.000 de nebuni frumoşi care vor umple Arena Naţională până la refuz, dar mai ales alături de cei 11 jucători „din iarbă”.

Deşi are probleme în lot, Bourceanu şi Costin Lazăr fiind suspendaţi, iar căpitanul Chiricheş va juca cu o mască pe faţă datorată unei accidentări de pe urma căreia s-a ales cu fractură de piramidă nazaă, selecţionerul îşi doreşte şi el prima calificare la o cupă mondială, după 16 ani de stat în faţa televizoarelor.

Va fi greu, pentru că rezultatul din tur, de la Pireu, a fost de 3-1 în favoarea elenilor, ceea ce ne obligă ca în această seară să învingem cel puţin cu 2-0 dacă nu la o diferenţă mai mare. Dacă la finalul celor 90 de minute regulamentare, tabela va indica celaşi scor din tur, partida merge în prelungiri, ceea ce înseamnă că vom avea 120 de minute de speranţe, iar dacă şi la finalul acestora scorul se va păstra 3-1 în favoarea tricolorilor, adrenalina va fi maxximă la executarea loviturilor de pedeapsă. Dacă, Doamne fereşte, grecii înscriu de două ori în poarta lui Tătăruşanu, care în proporţie de 99% va fi titular la Bucureşti, va fi aproape imposibil să ne îndeplinim visul – biletele spre Rio – întrucât Maxim & Co. vor fi nevoiţi să marcheze cu trei goluri mai multe decât primesc.

Dacă brigada de arbitri de la partida tur a provenit din Portugalia, la fel ca tehnicianul alb-albaştrilor, azi vom avea parte de arbitrii din Serbia, vecinii noştri poate nu vor mai valida goluri „ilegale” în favoarea lor, poate o vor face în favoarea noastră…

România – Grecia se joacă de la ora 21:00, pe Arena Naţională din Bucureşti, partida urmând a fi transmisă, în direct, de postul Antena 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare