ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

”Naționala” României, cap de serie în preliminariile Campionatului Mondial din 2018

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Echipa națională de fotbal a României a revenit cu câteva zile în urmă, după 15 ani, în top zece mondial, conform clasamentului întocmit de FIFA. Ascensiunea ”tricolorilor” a culminat cu urcarea în prima urnă valorică, datorită clasării pe locul 8. Un element important la tragerea la sorți a preliminariilor CM 2018, în contextul în care prezența României la turneul final din Rusia ar fi prima la un Mondial după două decenii!

FIFA a confirmat astăzi că urnele de la tragerea la sorți din 25 iulie, de la Sankt Petersburg, sunt stabilite în funcție de ierarhia mondială pe luna iulie.

Cum Rusia, țara gazdă, este deja calificată, celelalte 52 de reprezentative vor fi împărțite în nouă grupe (7 grupe de câte 6 și două grupe de 5). Echipele de pe locurile 1 se vor califica direct la Campionatul Mondial, în timp ce 8 din selecționatele de pe locurile secunde vor disputa un baraj în dublă manșă. UEFA a solicitat ca Anglia, Franța, Germania, Italia, Spania și Olanda să fie repartizate în grupe de câte 6 echipe.

Urnele pentru tragerea la sorți vor arăta astfel:
Urna 1: Germania, Belgia, Olanda, Portugalia, România, Anglia, Țara Galilor, Spania, Croația;
Urna 2: Slovacia, Austria, Italia, Elveția, Cehia, Franța, Islanda, Danemarca, Bosnia-Herțegovina;
Urna 3: Ucraina, Scoția, Polonia, Ungaria, Suedia, Albania, Irlanda de Nord, Serbia, Grecia;
Urna 4: Turcia, Slovenia, Israel, Irlanda, Norvegia, Bulgaria, Feroe, Muntenegru, Estonia;
Urna 5: Cipru, Letonia, Armenia, Finlanda, Belarus, Macedonia, Azerbaijan, Lituania, Moldova;
Urna 6: Kazahstan, Luxemburg, Liechtenstein, Georgia, Malta, San Marino, Andorra.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore