Sergio Morate, suspectat de dublu asasinat, dus cu MAȘCAȚII la aeroport si extradat

Date:

Spaniolul Sergio Morate, acuzat de dublu asasinat asupra a două persoane de sex feminin, Marina și Laura, tinere de 24 și 26 de ani a fost astăzi extrădat în țara sa de origine, Spania. Ibericul a fost depistat la mijlocul lunii august de către polițiștii de la „Urmăriri” din cadrul Poliției Timiș, în Lugoj. Corpurile victimelor au fost găsite în râul Huecar din provincia Cuenca, localizată în centrul Spaniei.

Una dintre cele două femei care au dispărut pe data de 6 august se presupune că ar fi fost prietena criminalului. După săvârșirea faptelor, spaniolul de 30 de ani a pornit spre România, ajutat de un complice român cu care s-a cunoscut la o închisoare din Spania și care s-a oferit să-i dea o garsonieră în Lugoj. Serviciul de Acțiuni Speciale a depistat însă locația făptașului și a pătruns în forță, imobilizându-l la acel moment pe suspect înainte să poată reacționa.

După ce Sergio Morate, dat în urmărire internațională, a fost dus în fața Curții de Apel Timișoara sub escorta celor de la S.A.S., acesta a declarat că nu vrea să fie trimis în Spania pentru că a fost amenințat. Avocata acestuia, Claudia Cândea, a specificat ulterior că Morate nu va avea parte de un proces echitabil în Spania pentru că este un caz foarte mediatizat, instanța a decis invers. Așadar, astăzi, Morate a fost extrădat în Spania împreună cu mașina și toate bunurile sale.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare