Aeroportul-Traian-Vuia

Pentru a satisface nevoile de deplasare ale pasagerilor de la/spre destinaţii europene spre/dinspre zona de Vest a României, programul de zboruri ce va fi operat începând cu sezonul de vară 2014, de către una dintre companiile partenere de pe Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” Timişoara, include o creştere a frecvenţei zborurilor către cele mai importante destinaţii europene.

Noul program de zboruri operat în 2014 la A.I.T. de către această companie include şase zboruri suplimentare către unele dintre destinaţiile europene operate deja de pe Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” Timişoara, după cum urmează:

Destinaţie

Creştere frecvenţă zboruri/săptămână

Zilele de operare in 2014

Londra

2 zboruri suplimentare

luni, miercuri, joi, vineri, duminică

Dortmund

1 zbor suplimentar

marţi, joi, sâmbătă

Milano

1 zbor suplimentar

luni, miercuri, vineri, duminică

Valencia

1 zbor suplimentar

miercuri, duminică

Paris

1 zbor suplimentar

marţi, joi, sâmbătă

Compania va continua şi operarea zborurilor de pe A.I.T. către celelalte destinaţii europene – Madrid, Barcelona, Roma, Treviso-Veneţia şi Bologna. În acelaşi timp, compania parteneră analizează şi oportunitatea deschiderii, începând cu sezonul de vară 2014, a două noi destinaţii din Timişoara.

„Administraţia aeroporului a adoptat şi aplică în continuare o politică perseverentă de atragere a unor noi operatori de transport pasageri şi marfă pe destinaţii noi, ce vor fi comunicate la finalizarea negocierilor” spune Lucian Taropa, Director de Marketing şi Relaţii Publice la Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.