Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriFeng Shui în baie - cum activezi energia binefăcătoare a apei

Feng Shui în baie – cum activezi energia binefăcătoare a apei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Se spune că, prin aplicarea corectă a regulilor Feng Shui în amenajarea băii, nu doar că vei spori armonia în familie, ci te vei bucura şi de bogăţie (poate de mai multă decât îţi poţi imagina), datorită energiei binefăcătoare a Apei. Hai să vedem acum care sunt principiile străvechii ştiinţe chineze de care ar trebui să ţii cont.

Elementul Apa corespunde „direcţiei Nord”, „culorilor negru şi albastru”, „numărului 1”, „gustului sărat”, „rinichilor”, „vârstei a treia” şi „anotimpului iarna”. Ştiind aceste lucruri, specialiştii Feng Shui consideră că baia trebuie să fie amplasată în partea nordică a unei case, în acest fel putând fi activată energia pozitivă Chi. Din păcate, cei care locuiesc în apartament sau şi-au construit deja casa nu mai pot schimba poziţia băii, însă şi aceste persoane pot activa energia benefică a Apei cu ajutorul unei oglinzi sau prin mutarea uşii (dacă acest lucru este posibil).

O altă regulă importantă spune că baia şi mai ales uşa acesteia nu trebuie să se afle faţă în faţă cu uşa de intrare în casă, întrucât astfel se ajunge la pierderea energiei Chi care se va scurge în afara casei. Această greşeală poate fi corectată, însă pentru a afla cum, intră AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Băile turcoaz – spaţii moderne şi energizante

Pe vremuri, cele mai multe băi erau decorate în diverse nuanţe albastru (cel mai...