Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportPoli Timișoara ”reînvie” NOCTURNA! ”Amicalul” de FOC cu Dinamo și o partidă...

Poli Timișoara ”reînvie” NOCTURNA! ”Amicalul” de FOC cu Dinamo și o partidă din Liga a II-a se vor juca la lumina reflectoarelor

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Datorită faptului că o altă divizionară secundă Fortuna Poiana Câmpina s-a retras din competiție, alb-negrii sunt nevoiți să stea și în weekend-ul care urmează, așa cum s-a întâmplat și în prima etapă din acest an.

În aceste condiții, Poli Timișoara va juca din nou un meci oficial, pe data de 18 martie, tot în deplasare, de data aceasta la Satu Mare, unde va întâlni ”Olimpia”. Dacă acum ”șomează”, elevii lui Alexa nu vor putea spune același lucru și odată cu ziua jocului cu sătmărenii. Bănățenii au programate nu mai puțin de patru partide într-un timp scurt, de numai zece zile.

În acest timp, pe data de 21 martie și pe 25 a aceleiași luni, alb-negrii evoluează mai întâi în jocul din etapa cu numărul 21 a Ligii a II-a și mai apoi în partida amicală contra ”câinilor roșii”, în nocturnă. Întâlnirea oficială cu Șoimii Pâncota este programată pentru ora 18:00, în timp ce meciul de verificare cu Dinamo se va juca cu începere de la ora 19:00.

Programul celor de la Poli Timișoara, pe luna martie, arată astfel:
– etapa a XX-a (Liga II): Olimpia Satu Mare – Poli Timișoara (18 martie, ora 15:00);
– etapa a XXI-a (Liga II): Poli Timișoara – Șoimii Pâncota (21 martie, ora 18:00);
– meci amical: Poli Timișoara – Dinamo București (25 martie, ora 19:00);
– etapa a XXII-a (Liga II): FC Olt Slatina – Poli Timișoara (28 martie, ora 11:00)

Altfel, bănățenii au renunțat la un nou jucător aflat în dizgrația conducerii. Miercuri, 11 martie 2015, contractul cu jucătorul Danijel Morariju a fost reziliat de comun acord.

Foto:EyeintheSky

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare