Adrian Diaconu a demisionat!

Date:

Deputatul, singurul parlamentar timişean care a votat împotriva super-imunitatii parlamentarilor, a postat în urmă cu câteva minute pe contul său de facebook un mesaj prin care îşi anunţă public demisia din conducerea partidului şi din grupul parlamentar. Diaconu va activă ca deputat neafiliat.

Reproducem mesajul postat de Adrian Diaconu:
Dragi prieteni,
Constat că a trecut un timp nepermis de lung de la consfinţirea unui scor dezastruos al PP-DD la alegerile europarlamentare, fără ca cineva din conducerea partidului să aibă vreo reacţie. Înţeleg să îmi asum partea mea de vină pentru că deşi am conştientizat din timp derapajele, dintr-o loialitate şi prietenie greşit îndreptate, am tăcut.
Până azi când îmi anunţ public demisia din conducerea partidului (inclusiv din grupul parlamentar) urmând să activez ca deputat neafiliat…

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare