Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPetrecere la înălţime pe acoperişul Bega Shopping Center cu Sis, Nusha şi...

Petrecere la înălţime pe acoperişul Bega Shopping Center cu Sis, Nusha şi Punu

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timişoara se pregăteşte de vară cu o sumedenie de petreceri în aer liber. Printre acestea se numără şi primul eveniment ce se va desfăşura pe acoperişul complexului comercial Bega. Seara de 7 iunie va marca un party outdoor la înălţime cu trei DJ şi trei sound-uri caracteristice.

Neamţul Sis aka Burak Sar a pătruns în lumea clubbing-ului la vârsta de 21 de ani, inspirat de sunetele cu arome indiene ale lui Dj Karotte. Producţiile sale proprii au impresionat underground-ul încă de la primele beat-uri, printre cele mai cunoscute fiind „Trumpet” şi „Nesrib”. Piesele sale au apărut la cele mai importante case de discuri din branşă: Cocoon, Desolat, 8Bit sau Cecille Records. Artistul s-a bucurat şi de colaborarea cu unul dintre cei mai consacraţi artişti ai genului, Ricardo Villalobos, în vreme ce revista Groove Magazine i-a desemnat titlurile de Producătorul anului şi Hit-ul anului, iar Raveline l-a deumit „a doua cea mai bună prestaţie live. Alături de acesta va urca la platane şi românca, Nusha. Constănţeanca a cucerit cluburile bucureştene încă din 2007 cu sound-urile sale deep. Nusha a fost rezidentă la mai multe cluburi cu rezonanţă din capitală ca Staff Parties , Shade Afterhours şi Kristal şi a împărţit puptirul cu o serie de artişti internaţionali, printre care Marc Poppcke, Alex Niggemann, Nic Fanciulli, Federico Locchi, Andrade, Pele, Uner, Amelie, Oliver Koletzki , Den Ishu sau Leon. Line-up-ul va fi completat de timişoreanul Punu, un DJ dinamic cu sound specific de deep şi tech house, marca l a u n m o m e n t d a t.

Accesul se va face începând cu orele 23:00, preţul unui bilet până la miezul nopţii fiind de 20 de lei, iar după, 30 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Skunk Anansie si Planet of Zeus, primele nume anunțate pentru Revolution Festival

După succesul primei ediții, la care au participat 12.000 de persoane, Revolution Festival revine...

Yaya Văliug face un party de „poezie”

Prima astfel de petrecere are loc sâmbătă, de la ora 23:00 şi poartă marca...