Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportPoli Timişoara "desfiinţată" la Botoşani. Două eliminări, un gol anulat şi bănăţenii...

Poli Timişoara „desfiinţată” la Botoşani. Două eliminări, un gol anulat şi bănăţenii ajung din nou pe locul 11 VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

O fază de atac al gazdelor a decis negativ, pentru Poli, rezultatul final al meciului din etapa cu numărul 22. Deplasată la Botoşani pentru a încerca să aducă minim un punct din confruntarea cu moldovenii, alb-negrii „antrenaţi” din tribune de Aurel Şunda, suspendat, nu au reuşit acest lucru.

Partida a început cu susul în jos, iar după nici jumătate din prima repriză, mai precis în minutul 20, Alex Popovici era eliminat, văzând cartonaşul roşu după o intrare asupra Croitoru. Jucătorul lui Poli a fost sancţionat doar după ce arbitrul de centru a văzut că moldoveanului a început să-i curgă sânge din zona capului, iar sancţiunea a venit pe motiv că Popovici l-a lovit cu cotul, în săritură. Rămaşi în 10, timişorenii s-au văzut „cotropiţi” de moldoveni, însă Nuno Claro a fost din nou „la post”, chiar dacă gazdele marcau în minutul 26, golul fiind anulat la decizia arbitrului adiţional, pe motiv că botoşenenii ar fi comis fault în atac, fiind două faze consecutive în care aceştia faultează în careul lui Nuno Claro. Minutul 34 aducea o ratare enormă pentru bănăţeni, când Szekely ratează de puţin ţinta după ce a ajuns în poziţie de unu la unu cu portarul gazdelor. Pauza avea să vină după alte acţiuni ale moldovenilor, însă tabela rămânea imaculată.

Repriza secundă aducea cu ea cea de-a doua eliminare în tabăra oaspeţilor. La doar cinci minute de la reluare, alb-negrii rămân şi fără „creierul” de la mijlocul terenului după ce argentineanul Gorobsov a intrat tare la acelaşi Croitoru. Cireaşa de pe tort avea să vină în minutul 57, când Vaşvari, de la gazde, expedia un şut, de la 30 de metri, direct în vinclul lui Nuno Claro, iar scorul devenea 1-0, în condiţiile în care bănăţenii aveau şi doi oameni mai puţin pe teren şi o echipă fără atac, după ce Szekely fusese înlocuit cu Hasani. De aici totul părea pierdut, iar moldovenii se mutaseră în jumătatea alb-negrilor, însă scorul rămânea acelaşi indiferent de ocaziile avute de elevii lui Leo Grozavu. Deşi în inferioritate numerică, elevii lui Şunda au încercat imposibilul. Şeroni trimite o minge, revenită spre el, în plasa porţii lui Lazăr, însă înainte de a reveni mingea la „Turnul” Timişoarei, fusese atinsă de Hasani, aflat în poziţie de off-side, astfel, golul nu putea fi validat. Aclaşi Şeroni a mai testat de două ori reacţiile goalkeeper-ului moldav, dar fără succes pe tabela de marcaj.

Partida se încheia cu scorul de 1-0 pentru gazde, care o trimit din nou pe Poli Timişoara în zona „mlăştinoasă” a clasamentului, echipa din Banat ajungând din ou pe locul 11 în Liga I, fiind din nou în afara obiectivului.

Poli Timişoara: Nuno Claro (c), Mera, Şeroni, Scutaru, Morariju, Poparadu, Gorobso, Popovici, Boldea (min. 63 – Nanu), Trandu (min. 85 – Kneeshaw), Szkeley (min. 55 – Hasani). Antrenor: Aurel Şunda.

FC Botoşani: Lazăr, Patache, Oltean, Ivanovs, Bordeanu, Tincu (min. 46 – Codoban), Vaşvari, Croitoru, Vertelis (min. 60 – Fulop), Hadnagy (min. 71 – Cârjan), Stojkov. Antrenor: Leo Grozavu.

[responsive_youtube

Foto:fcbotosani.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Robu le cere plângăcioșilor de la Poli sa plece acasă. Echipa e la un pas de desființare

ACS Poli este la un pas de desființare - o spune chiar primarul Timișoarei,...

La Cugir se poate. Primăria a câştigat procesul împotriva Curţii de Conturi pentru finanţarea echipelor sportive

În 4 octombrie, instanţa a decis: raportul întocmit de Curtea de Conturi prin care...