Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Jandarmii Grupării Mobile cheamă timișorenii la stadion, unde intră ”în gardă”, la derby-ul Poli – Metalul Reșița

- Advertisement -

Sâmbătă, 5 decembrie 2014,chiar în ziua de Sfântul Nicolae, pe stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara, se va desfăşura derby-ul serie a doua a ligii secunde, între Poli Timişoara şi Metalul Reşiţa. Cu această ocazie, începând cu ora 10:00, odată cu deschiderea porţilor stadionului, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara vor asigura măsurile de ordine publică, având în vedere că se va deplasa de la Reşiţa si o mică galerie a echipei oaspete.

Efectivele de jandarmi vor fi constituite, în dispozitive de ordine şi siguranţă publică, acţionând pentru prevenirea oricăror incidente pe timpul desfăşurării acestor activităţi, astfel încât meciul să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.

Cu această ocazie, jandarmii invită spectatorii timişoreni să participe în număr cât mai mare şi să îşi încurajeze echipa favorită.

Jandarmeria aminteşte celor care vor participa la competiţiile sportive că trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine în apropierea şi în incinta arenelor sportive. Spectatorii nu au voie să introducă în arenă, băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel ori la violenţă.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore