Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialJandarmii Grupării Mobile cheamă timișorenii la stadion, unde intră ”în gardă”, la...

Jandarmii Grupării Mobile cheamă timișorenii la stadion, unde intră ”în gardă”, la derby-ul Poli – Metalul Reșița

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sâmbătă, 5 decembrie 2014,chiar în ziua de Sfântul Nicolae, pe stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara, se va desfăşura derby-ul serie a doua a ligii secunde, între Poli Timişoara şi Metalul Reşiţa. Cu această ocazie, începând cu ora 10:00, odată cu deschiderea porţilor stadionului, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara vor asigura măsurile de ordine publică, având în vedere că se va deplasa de la Reşiţa si o mică galerie a echipei oaspete.

Efectivele de jandarmi vor fi constituite, în dispozitive de ordine şi siguranţă publică, acţionând pentru prevenirea oricăror incidente pe timpul desfăşurării acestor activităţi, astfel încât meciul să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.

Cu această ocazie, jandarmii invită spectatorii timişoreni să participe în număr cât mai mare şi să îşi încurajeze echipa favorită.

Jandarmeria aminteşte celor care vor participa la competiţiile sportive că trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine în apropierea şi în incinta arenelor sportive. Spectatorii nu au voie să introducă în arenă, băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel ori la violenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare