Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli joacă în această seară la Braşov, pentru trei puncte. Bănăţenii vor să fie din nou „fruncea”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poli Timişoara are o nouă deplasare dificilă. Echipa lui Velcea joacă deseară la Braşov, pe stadionul Tineretului, partida din etapa a VI-a a Ligii I. Alb-negrii văd o singură opţiune: câştigarea tuturor celor trei puncte puse în joc pentru menţinerea pe podiumul clasamentului.

Dacă înaintea acestei partide bănăţenii ocupă locul trei în clasamentul Ligii I, braşovenii nu stau prea bine la acest capitol, formaţia de sub Tâmpa se află pe locul 15, galben-negrii acumulând numai două puncte din cinci partide, nereuşind pe parcursul actualei ediţii a campionatului nici o victorie.

„Încercăm să facem un joc la fel de bun ca şi cel cu Botoşaniul. Mă refer aici la tot ce înseamnă presiunea şi condiţia fizică. Dar, cu o specificaţie: să avem eficienţă. Am jucat bine cu moldovenii, dar ne-a lipsit finalitatea. Aşa este acest sport, chiar dacă statistic am fost net superiori faţă de ei, iată că fotbalul nu are o reţetă exactă. Suntem conştienţi că în acest campionat lung, 100% vor mai apărea sincope. Sigur că nu ne dorim asta, dar, cum am zis, fotbalul este imprevizibil. Nu numai pentru noi, ci şi pentru alte echipe, de orice nivel. Medical vorbind, sper într-o revenire a lui Nuno Claro. Cred că Ovidiu Petre este nerecuperabil pentru meciul cu FC Braşov. El a forţat etapa trecută în prima repriză. Nu este o recidivă, ci a suferit o lovitură puternică în tendonul piciorului drept” a spus Velcea înainte de plecarea spre Braşov.

Despre venirea lui Aurel Ţicleanu pe banca celor de la Braşov, Vali Velcea replicat: „De multe ori aceste schimbări s-au dovedit benefice, alteori mai puţin. Preocuparea cea mai importantă este jocul nostru, nu schimbările de antrenori, nu lipsurile din efectiv pe care le au şi ei. După ce am început, am atras atenţia şi mai toată lumea a fost cu ochii pe noi” a spus tehnicianul bănăţenilor. Velcea a declarat, totodată, că va miza mai departe pe Valentin Coca, în cazul în care Nuno Claro nu va fi refăcut în timp util.

Partida FC Braşov – Poli Timişoara se va disputa în această seară, de la ora 19:30, pe Stadionul tineretului din Braşov şi va fi transmisă în direct de postul tv DolceSport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai...

Poli Timisoara si-a luat mijlocas ofensiv de nationala! Doi veterani au parasit echipa

Doi dintre vechii componenți ai clubului de fotbal Poli Timișoara și-au reziliat înțelegerile cu...