ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

VIDEO + FOTO Titularii de la Poli, egali cu cei de la Udinese. Rezervele nu. Vezi ce jucător-surpriză a marcat un gol pentru rezervele bănăţenilor

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli Timişoara a disputat vineri seara cel mai important meci din actualul stagiu de pregătire, întâlnind Udinese Calcio, echipă ce a încheiat pe poziţia a 5-a ultima ediţie a Serie A (Italia). Bănăţenii au disputat de fapt două jocuri a câte 60 de minute fiecare, scorul meciului în care au jucat titularii fiind 0-0, în timp ce rezervele au pierdut cu 1-4, golul timişorenilor fiind marcat de un jucător-surpriză, nou apărut în cantonamentul austriac.

Formaţia timişoreană nou-promovată în Liga I a susţinut vineri, 11 iulie 2013, un dublu joc de verificare constând în două meciuri a câte 60 de minute, acesta însemnând şi ultimul amical al stagiunii austriece.

Fără Torje în teren, revenit de la echipa spaniolă Granada, un de a fost împrumutat sezonul trecut, italienii au pus mare presiune pe apărarea bănăţenilor echipaţi de această dată în echipamentul de rezervă – bleu/alb. Cea mai importantă fază a fost cu siguranţă cea din minutul 20, când Domizzi a obţinut un penalty, apărat însă de noua achiziţie din poarta timişoreană, Nuno Claro. Deşi s-au jucat două reprize a câte 30 de minute, nici o altă fază nu a făcut ca tabela de scor să se modifice, rezultatul final rămânând 0-0. Vezi VIDEO CU REZUMATUL AICI.

În acest meci, Vali Velcea a folosit următorul „11”: Nuno Claro – Nohai, Scutaru, Şeroni, Marovic – Bărbuţ, Poparadu, Trandu, Nicola – Boldea şi Szekely.

Pentru italieni au jucat: Kelava, Naldo, Coda, Domizzi, Basta, Mlinar, Pinzi, Gabriel Silva, Jadson, Zielinski şi Muriel. Au mai intrat: Badu, Merkel, Campos Toro şi Ranegie.

Cea de-a doua partidă, pe care ambele echipe au abordat-o cu jucători care nu prind de cele mai multe ori postura de titular, s-a disputat într-o cu totul altă manieră. Odată cu schimbările au venit şi golurile. După ce Coca a trecut între buturi, siguranţa oferită de Nuno Claro a avut de suferit, prima reuşită aparţinându-i lui Widmer, pentru ca mai apoi, pentru Poli, să „riposteze” Moldovan, care a încercat egalare, fără reuşită.

După pauză Vydra făcea repede 2-0, pentru ca acelaşi Widmer să ducă scorul la 3-0. Aici intervine surpriza. La Poli, a intrat în teren un jucător nou-venit în probe – un brazilian de 32 de ani – Luis Enrique, care a reuşit să înscrie „golul de onoare” al rezervelor, un ftbalist cu calităţi din ceea ce s-a putut observa în partida de ieri, urmând ca Vali Velcea să stabilească dacă brazilianul vine cu echipa la Timişoara. Ultimul gol, cel de 4-1 a fost marcat de unul dintre cei mai în formă jucători de la Udinese – Maicosuel. Vezi VIDEO CU REZUMATUL AICI.

În meciul doi, pentru Poli Timişoara au jucat: Coca (Pap) – Nohai (Belu), Scutaru (Petrovic), Şeroni (Rusu), Marovic (Dragu) – Bărbuţ, Poparadu (Moldovan), Trandu (Bocşan), Nicola (Nanu) – Boldea (Ruiz), Szekely (Luis Enrique).

În echipa friulanilor au intrat: Pawlowski (Suffet) – Heurtaux, Danilo, Bubnjic – Widmer, Allan, Lazzari, Pasquale – Pereyra, Maicosuel – Ranegie. Au mai intrat: Vydra şi Bruno Fernandes. Antrenor: Francesco Guidolin.

Sursa video: Udinese Channel, Foto: Tweeter/Udinese

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore