Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Weekend pentru toţi la Iulius Mall. Târg cu produse bio, Teatru de păpuşi şi multe promoţii

- Advertisement -

La finalul acestei săptămâni, Iuliu Mall Timişoara îi aşteaptă pe clienţi cu promoţii de până la 75% la magazine, dar şi cu un târg de produse bio, însă surpriza cea mai mare este dedicată copiilor. Pentru cei mici, organizatorii au pregătit o sesiune duminicală de teatru cu păpuşi.

Timp de trei zile, de vineri până duminică inclusiv, la demisolul mall-ului va avea loc cea de-a 25-a ediţie a Expo Bio. Persoanele interesate să adopte un stil de viaţă sănătos vor avea la dispoziţie o gamă extinsă de produse bio şi eco, oferite de expozanţii prezenţi. Participanţii, din România şi Ungaria, îşi vor întâmpina clienţii cu articole bio, ecologice şi naturale din domenii precum: alimentaţie, apicultură, întreţinere corporală, make-up, curăţenie, produse naturiste, medicină naturistă, toate fără aditivi sau alte substanţe chimice. Târgul este organizat de Star Expo în parteneriat cu Iulius Mall Timişoara.

Duminicile micuţilor sunt mai plăcute la mall-ul timişorean! De la ora 12:00, în food court, copiii sunt invitaţi să intre în lumea basmelor şi să vizioneze povestea „Pădurea fermecată”. Piesele de teatru cu păpuşi vor continua în fiecare duminică, până pe 28 iulie, următoarele piese programate fiind „Motanul încălţat”, pe 21 iulie 2013, şi „Răţuşca cea urâtă” în ultima duminică a lunii – în ziua de 28.

Brandurile din Iulius Mall Timişoara continuă promoţiile tentante la colecţiile de sezon. Preţurile sunt cu până la 75% mai avantajoase, împătimiţii de shopping putând cumpăra haine, încălţăminte, bijuterii, accesorii, cosmetice, parfumuri, articole sportive sau produse pentru copii la tarife mai mici decât în timpul anului.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore