„Veniţi la Miezul Nopţii” la Iulius Mall. Cântă Anda Adam şi Alex Velea

0
732

Sâmbătă, 16 noiembrie 2013, Iuliu Mall Timişoara îi răsfaţă pe cei pasionaţi de shopping cu oferte atractive în magazinele lor preferate şi cu multă distracţie. În singura noapte din an când preţurile sunt mai mici decât ziua, îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber propune un fashion show incendiar, oferit de brandurile Nissa, BSB Fashion, Gatta, Ecco, Benvenuti, Leonard Collection, MET, Monesse, Nichi-Cristina Nichita şi Charme Lingerie. Mai mult, la Iulius Mall va fi desemnată cea mai frumoasă domnişoară din Timişoara, în cadrul unui concurs de frumuseţe organizat în colaborare cu agenţia MCS Models.

Sărbătoarea promoţiilor va continua la Iulius Mall cu sesiuni gratuite de make-up şi hair-styling, iar cei care doresc să plece acasă cu o amintire cu adevărat „beautiful”, sunt invitaţi la PhotoCorner-ul special amenajat în mall. De buna dispoziţie a clienţilor veniţi la cumpărături nocturne vor fi responsabili Anda Adam şi Alex Velea.

Iulius Mall va completa momentele de distracţie cu promoţii captivante, de până la 75%, la magazine precum Braiconf sau de până la 70% la New Yorker, Nissa, Adams by Secuiana, Ginette şi Irina Schrotter. Împătimiţii de shopping îşi vor îmbogăţi garderoba cu articole mai avantajoase cu până la 50% de la Motor, Nifty by Josephine, Societa şi Fanylux Collection sau de la H&M (50 de lei discount la cumpărături de peste 150 lei). Preţuri mai mici cu până la 40% vor fi la Escudo, de până la 30% la Bigotti, Camaïeu, Motivi şi Urma, iar de 20% la Baroco, BSB Fashion, C&A, Cozacone, Effect, Gabangi, Guess, Leonard Collection, Mathilde, MET, Poema, Seroussi, Stefanel, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, US. Polo Assn. şi XXL Line.

Pentru cei cu un ritm de viaţă energic, cele mai atractive articole sportive se găsesc la Champion (50%), la Nike (25%), Killtec, InterSport şi Arman&Alin Sport (20%). Pentru copii, promoţiile sunt de până la 50% la magazinele Kiddy Store sau de 20% la Coccodrillo&Bambino şi Cinderella.

Magazinele de încălţăminte întâmpină clienţii cu oferte atrăgătoare: Xara Shoes (până la 40%), Stone Creek (până la 30%), Amely (până la 25%), Bata, Benvenuti, CCC, Ecco, Geox, Mr. Junior, Otter, Tamaris, Why Denis (20%) şi Il Passo (15%).

Clienţii care doresc să cumpere bijuterii, accesorii şi cosmetice sunt aşteptaţi cu promoţii seducătoare de până la 50% la Splend’Or, Marionnaud de până la 30% la Accessorize, Agora, Kultho, Marionette, Yves Rocher, Sensiblu şi Beauty 4 You, de 25% la Belmondo, Tigi’s Friends, de 20% la Gemstone Bijou, Sabrini, 925, The Body Shop, Parfum Zone şi Pro Beauty Shop, iar de 15% la Be in Time.

Iulius Mall Timişoara propune oferte la fel de atractive la magazinele de decoraţiuni, librării, la food court, cafenele şi restaurante, precum şi la cele din zona serviciilor. Lista completă a promoţiilor este disponibilă pe siteul oficial al mall-ului timişorean.

Recomandarea Iulius Mall pentru clienţi este să doarmă bine ziua, pentru că noaptea sunt aşteptaţi la o petrecere aparte, unde se vor bucura de cumpărături şi distracţie nelimitată!

Spune-ţi opinia civilizat!