ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Justiţia a prins „curaj”. Primul ministru român în exerciţiu, condamnat la închisoare cu executare. Relu Fenechiu şi-a luat 5 ani de „vacanţă la răcoare”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost condamnat, astăzi, de instanţa supremă, la cinci ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupţie. Fratele acestuia, Lucian, a primit o pedeapsă tot de cinci ani de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă. Fenechiu a declarat că, dacă va fi condamnat, va pleca acasă.

Iată toţi condamnaţii în acest dosar:
– Ioan Turbatu, director general al SISEE Moldova: 6 ani de închisoare;
– Ion Mărghidan, director general al SISEE Moldova: 6 ani de închisoare;
– Petru Andronache, director comercial al SISEE Moldova: 7 ani de închisoare;
– Relu Fenechiu, ministrul Transporturilor: 5 ani de închisoare;
– Lucian Fenechiu, fratele ministrului: 5 ani de închisoare;
– Mihai Bogdan Damian, partener de afaceri cu fraţii Fenechiu: 5 ani de închisoare, în toate cazurile fiind vorba de pedepse cu executare.

Deciziile nu sunt definitive, pot fi contestate la Completul de 5 Judecători. Instanţa a mai decis ca inculpaţii să plătească prejudiciul, aproximativ 7 milioane de lei, şi a menţinut sechestrele asiguratorii puse pe case, conturi şi autoturisme. Sursa:evz.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore