AcasăStiriFOTO "Haiducul timişorean" dă lovitura peste Ocean! Designerul Adrian Haiduc se lansează...

FOTO „Haiducul timişorean” dă lovitura peste Ocean! Designerul Adrian Haiduc se lansează în afaceri cu bijuterii şi… lumânări de lux

Designerul timişorean de bijuterii, Adrian Haiduc, face ce face şi iese tot mai mult în evidenţă. De data aceasta, excentrucul creator, se lansează în afaceri alături de o companie care produce lumânări de nu mai puţin de 35 de ani.

Adrian Haiduc, excentricul designer de bijuterii, a făcut furori şi peste Ocean cu inovaţiile sale. După ce şi-a terminat examenele de anul acesta, Haiduc i-a impresionat pe americani cu felul în care a transformat nişte lumânări în… bijuterii. Bijuterii decorative, pentru casă, desigur.

Acesta a mers la o fabrică de lumânări cu 35 de ani de tradiţie şi a făcut o demonstraţie de talent, folosind produsele de acolo, dar şi pietrele preţioase atât de familiare lui. El a decorat lumânările cu perle şi cristale Swarovski, tranformându-le în decoraţiuni de lux, ceea ce i-a lăsat pe americani „cu gura căscată”.

Se pare că proprietarii fabricii au fost nu doar impresionaţi, ci şi hotărâţi să înceapă o colaborare imediată cu excentricul designer timişorean.

„Totul a început în spirit de glumă, după ce m-a împrietenit cu proprietarii de acolo. Am vrut să le arăt cu ce mă ocup eu şi se pare că le-a plăcut foarte mult, de vreme ce mi-au făcut o ofertă de a colabora cu ei. Sper să fie de bun augur”, a declarat Adrian Haiduc.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente