Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriFOTO "Haiducul timişorean" dă lovitura peste Ocean! Designerul Adrian Haiduc se lansează...

FOTO „Haiducul timişorean” dă lovitura peste Ocean! Designerul Adrian Haiduc se lansează în afaceri cu bijuterii şi… lumânări de lux

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Designerul timişorean de bijuterii, Adrian Haiduc, face ce face şi iese tot mai mult în evidenţă. De data aceasta, excentrucul creator, se lansează în afaceri alături de o companie care produce lumânări de nu mai puţin de 35 de ani.

Adrian Haiduc, excentricul designer de bijuterii, a făcut furori şi peste Ocean cu inovaţiile sale. După ce şi-a terminat examenele de anul acesta, Haiduc i-a impresionat pe americani cu felul în care a transformat nişte lumânări în… bijuterii. Bijuterii decorative, pentru casă, desigur.

Acesta a mers la o fabrică de lumânări cu 35 de ani de tradiţie şi a făcut o demonstraţie de talent, folosind produsele de acolo, dar şi pietrele preţioase atât de familiare lui. El a decorat lumânările cu perle şi cristale Swarovski, tranformându-le în decoraţiuni de lux, ceea ce i-a lăsat pe americani „cu gura căscată”.

Se pare că proprietarii fabricii au fost nu doar impresionaţi, ci şi hotărâţi să înceapă o colaborare imediată cu excentricul designer timişorean.

„Totul a început în spirit de glumă, după ce m-a împrietenit cu proprietarii de acolo. Am vrut să le arăt cu ce mă ocup eu şi se pare că le-a plăcut foarte mult, de vreme ce mi-au făcut o ofertă de a colabora cu ei. Sper să fie de bun augur”, a declarat Adrian Haiduc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Hoți din locuințe, prinși de polițiștii timișoreni după ce au furat bijuterii, veselă și un laptop

Polițiștii timișoreni au reușit să prindă doi hoți de locuințe din Timișoara. Cei doi...

Fosile de DINOZAUR, meteoriți și amoniți URIAȘI la Iulius Mall Timișoara

Iulius Mall Timişoara găzduieşte o nouă ediţie a ExpoMineralia, Târgul Internaţional de Minerale, Roci...

Transformarea radicală a unui dormitor. Cum arăta înainte de amenajare şi cum arată acum

Îmi place tare mult să văd imagini ce ilustrează o cameră sau chiar o...