Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriMiss Martie 2013 – Regal de frumusețe și culoare la Timișoara

Miss Martie 2013 – Regal de frumusețe și culoare la Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În fața unui public sub așteptările organizatorilor,  Miss Martie 2013 a adunat laolalta in jur de 100 de timișoreni pentru a admira frumusețile locului, intr-un concurs organizat de agenția PTK Models. Cei ce au ales aceasta varianta de entertainment au fost placut impresionati nu doar de modelele prezente ci si de ținutele creatoarelor Ina Brezestean respectiv Diana Sicoe.  Într-o îmbinare perfectă de culori și contraste, modelele au pus în valoare cum au știut mai bine colecțiile prezentate, evenimentul fiind în linii mari o noua reușită.

Arryna  a destins atmosfera cu un concert de cover-uri, concursul încheindu-se cu încoronarea câștigătoarei, Maria Drăguța. Cu sprijinul  companiilor Dream Media, Dragomirescu Flores, cabinetului stomatologic dr. Nadina Sinziana Popa și a celor două creatoare Ina Brezestean respectiv Diana Sicoe, evenimentul a fost un real succes și în acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare