ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Fiţele Haiduc(eşti) nu se mai opresc. CASTING pentru trupa care va asigura muzica LIVE la evenimentul din această seară!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Revenirea lui Adrian Haiduc pe meleaguri bănăţene a însemnat o avalanşă de ifose şi pretenţii ale designerului de bijuterii timişorean – prezent în Cartea Recordurilor. După ce a anunat că evenimentul din această seară va fi unul la care accesul se va face strict pe bază de invitaţii VIP, iar toţi participanţii trebuie să fie „înţoliţi” la patru ace, Adrian Haiduc a anunţat, şi mai apoi a demarat, un casting draconic în ceea ce priveşte modelele care vor defila la prezentarea celei mai noi colecţii ale sale – MGA- Must Go Alone.

Ei bine, ultima „fiţă” a designerului pare a întrece orice imaginaţie. Timişoreanului i s-a pus în cap că vrea ca atmosfera să fie „muzicală” motiv pentru care a creat un casting şi în ceea ce priveşte band-urile care cred că pot anima evenimentul şi i-a ales pe cei de la Raluca Modi & Band (foto), la finalul unei „competiţii” la care au luat parte 40 de trupe.

Vă reamintim că în această seară, de la ora 19:00, restaurantul Caprice din Timişoara şi Training Center Timişoara organizează o seară fashion, ce va cuprinde lansarea colecţiei intitulată MGA- Must Go Alone, semnată Adrian Haiduc. Aceasta a fost realizată în colaborare cu Anda Posh şi conţine bijuterii şi cravate realizate din perle şi cristale. Modelele vor purta rochii din colecţia “Simply Love” aparţinând designerului Oana Săvescu. Invitaţi speciali ai evenimentului sunt Simona Traşcă – mireasa colecţiei şi actorul Ovidiu Danci care, atenţie, va defila pe TOCURI înalte! Muzica, live, va fi asigurată de Raluca Modi & Band.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore