ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nicolae Robu a inaugurat vineri 127 de locuri de parcare şi „noul covor” asfaltic de pe o stradă din cartierul său FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cartierul primarului Timişoarei se înfrumuseţează pe zi ce trece, iar afirmaţia asta o facem doar din punct de vedere admirativ, nu pentru a „scoate ochii” primarului care a şi precizat de altfel, încă de la instalarea în funcţie, că Zona Soarelui va fi primul cartier timişorean care va beneficia de o reabilitare totală, urmând apoi şi celelalte cartiere timişorene rând pe rând.

Vineri, 13 iunie 2014, a sosit rândul străzii Martir Vasile Balmuş să fie recepţionată. În urma finalizării lucrărilor de pe această stradă, au fost realizate nu mai puţin de 127 de locuri de parcare, inclusiv pentru persoanele cu dizabilităţi, a fost înlocuit în totalitate covorul asfaltic pe toată lungimea străzii (circa 433 de metri), pe o suprafaţă totală de 2.850 mp şi au fost amenajate trotuare noi pe o lungime de 655 de metri.

Tot pe această stradă a fost reamenajată zona verde care acoperă o suprafaţă de circa 350 mp, fiind plantaţi şi 21 arbori, fapt ce constituie un climat de confort sporit pentru locuitorii din zonă.

Lucrările au fost executate de Societatea Drumuri Municipale Timişoara (SDM), valoarea acestora ridicându-se la circa 689.600 lei cu TVA.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore