AcasăStiriAdministratieNicolae Robu a inaugurat vineri 127 de locuri de parcare şi "noul...

Nicolae Robu a inaugurat vineri 127 de locuri de parcare şi „noul covor” asfaltic de pe o stradă din cartierul său FOTO

Cartierul primarului Timişoarei se înfrumuseţează pe zi ce trece, iar afirmaţia asta o facem doar din punct de vedere admirativ, nu pentru a „scoate ochii” primarului care a şi precizat de altfel, încă de la instalarea în funcţie, că Zona Soarelui va fi primul cartier timişorean care va beneficia de o reabilitare totală, urmând apoi şi celelalte cartiere timişorene rând pe rând.

Vineri, 13 iunie 2014, a sosit rândul străzii Martir Vasile Balmuş să fie recepţionată. În urma finalizării lucrărilor de pe această stradă, au fost realizate nu mai puţin de 127 de locuri de parcare, inclusiv pentru persoanele cu dizabilităţi, a fost înlocuit în totalitate covorul asfaltic pe toată lungimea străzii (circa 433 de metri), pe o suprafaţă totală de 2.850 mp şi au fost amenajate trotuare noi pe o lungime de 655 de metri.

Tot pe această stradă a fost reamenajată zona verde care acoperă o suprafaţă de circa 350 mp, fiind plantaţi şi 21 arbori, fapt ce constituie un climat de confort sporit pentru locuitorii din zonă.

Lucrările au fost executate de Societatea Drumuri Municipale Timişoara (SDM), valoarea acestora ridicându-se la circa 689.600 lei cu TVA.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente