Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportRobu: "Să fim uniţi dragi polişti, să transmitem încredere jucătorilor şi antrenorilor...

Robu: „Să fim uniţi dragi polişti, să transmitem încredere jucătorilor şi antrenorilor şi să-i susţinem cu adevărat”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

robuVăzând că Poli o duce tot mai greu, reuşind să obţină numai două puncte pe teren în aces retur, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a ieşit din nou la rampă, pe Facebook. Dacă după primele jocuri posta câte o „felicitare” la adresa jucătorilor şi a staff-ului tehnic, de această dată a îndemnat fanii la calm, unitate şi mai ales să-şi susţină favoriţii în continuare.

Nemulţumit de rezultatele din ultimele partide disputate de Poli Timişoara, Nicolae Robu – primarul Timişoarei – a lansat o nouă postare pe contul său de Facebook, acolo unde nu mai amintit demult de echipa sa favorită.

Acesta se declară nemulţumit de rezultatul obţinut de Poli la Slatina, când elevii lui velcea au terminat la egalitate, scor 1-1, cu „lanterna roşie” – FC Olt, egal obţinut în ultima secundă de joc, dar nemulţumirea sa, la fel ca o mare parte a suporterilor, se leagă de rezultatele obţinute de echipă în toate cele patru meciuri disputate de alb-negrii în sezonul de primăvară al Ligii secunde.

„Hai Poli!
Desigur, la fel ca toţi iubitorii de Poli, nu sunt nici eu mulţumit de rezultatul obţinut de echipă ieri, la Slatina. Şi nemulţumirea este şi mai mare vis-a-vis de rezultatele anterioare, cu UTA, CS Mioveni şi Corona Braşov. Mi-ar fi plăcut şi ne-ar fi plăcut tuturor ca Poli să fi câştigat în aceste 4 meciuri, din totalul de 12 puncte puse în joc, nu doar 2, câte a câştigat, ci măcar jumătate – adică: 6 – sau, de ce nu, 7, 8, 9, 10, 11, 12 chiar! Evident, dacă s-ar fi întâmplat astfel, acum eram ca şi promovaţi în Liga 1. Dar… n-a fost să fie! Am început returul prost şi l-am continuat şi mai prost. Dar chiar aşa stând lucrurile, este, oare, cazul să vedem situaţia drept catastrofală? Până una-alta, când astă-vară am plecat la drum de la ZERO, cu obiectivul de a promova, toată lumea a considerat că suntem nerealişti -acuza revenindu-mi mai ales mie, pentru că eu am fost… “capul răutăţilor”-, iar la ora actuală, suntem pe locul II, PROMOVABIL (!!!), cu cel mai bun golaveraj, cu cel mai mare număr de goluri marcate şi cu toate şansele de a promova efectiv. Haideţi, atunci, dragi polişti adevăraţi, să fim uniţi, să transmitem încredere jucătorilor şi antrenorilor şi să-i susţinem cu adevărat pentru a ne vedea obiectivul atins.
Hai Poli! Din nou ce-am fost şi mai mult decât atât!” a postat Robu pe Facebook sâmbătă seara, la o zi după ce Trandu a adus o gură de oxigen Timişoarei fotbalistice, vezi AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...