Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Lista numerelor interzise de Poliţa Rutieră: ce combinaţii nu mai ai voie să-ţi pui pe maşină

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Poliţia Rutieră a întocmit o listă cu numerele de înmatriculare pe care românii nu au voie să le ceară şi să le folosească pentru autovehiculele lor, anunţă televiziunile de ştiri.

Este vorba despre 1.528 de combinaţii, în care cele trei litere de la final reprezintă cuvinte porcoase sau acronime ale unor instituţii.

Astfel, şoferii „glumeţi” nu au voie să îşi pună la maşină numere ca XXX, SEX, CUR, COY, COI, PUL, PYZ, FUT sau alte combinaţii care duc cu gândul la lucruri obscene.

De asemenea, şoferii nu vor mai avea voie să folosească acronimele POL (poliţie), DEP (Camera Deputaţilor), SNT, SEN (Senat), SRI, GUV ori WST (folosite în trecut de SPP), scrie gsndul.info.

Alte combinaţii interzise sunt III sau OOO, pentru că literele pot fi confundate cu cifre, precum şi toate combinaţiile de numere a căror înşiruire de cifre începe cu litera I, respectiv cu litera O, din acelaşi motiv.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare