AcasăStiriRecord! Polițiștii au strâns în weekend 150.000 de lei din amenzi. Vezi...

Record! Polițiștii au strâns în weekend 150.000 de lei din amenzi. Vezi pentru ce infracțiuni!

În perioada week-end-ului, peste 300 de poliţişti au acţionat pe raza judeţului Timiş, urmărind prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, activităţilor infracţionale cât și pentru reducerea riscului rutier.  În acest sens au fost organizate acţiuni cu caracter preventiv, la care au participat poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş şi subofiţeri jandarmi.

Cu această ocazie, poliţiştii au acţionat pentru depistarea, identificarea, şi verificarea în evidenţele poliţiei a persoanelor fără adăpost, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi evaziunii fiscale. Astfel, au fost controlate 38 de unităţi comerciale şi verificate în bazele de date ale poliţiei aproape 300 de autovehicule. S-au constatat 36 de infracţiuni şi au fost aplicate 849 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere, încălcarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, precum şi pentru activităţi de comerţ ilicit.

Polițiștii de la rutieră au întocmit 12 dosare penale, conducătorilor de autovehicule depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, celor care nu posedau permise de conducere, precum şi celor care se deplasau cu autovehicule neînmatriculate pe drumurile publice. Au fost aplicate 735 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 482 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză și 71 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Mai mult, au fost reţinute în vederea suspendării 46 de permise de conducere, pentru conducerea autoturismelor sub influenţa băuturilor alcoolice, neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, nerespectarea privind limitelor legale de viteză.De asemenea, au fost retrase 12 certificate de înmatriculare. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate în toate acțiunile poliției se ridică la peste 150.000 de lei.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente