ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Prinși de poliție în timp ce mâzgăleau cu spray un gard de beton

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Aseară, în jurul orei 21, o patrulă de polițști locali au observat doi tineri  are făceau grafitti pe gardul ce desparte calea ferată de str. Demetriade,  în fața firmei Linde Gas. Cei doi au fost legitimați ca fiind T.Sergiu de 26 de ani, cu domiciliul în Hunedoara și V.Ștefan, de 23 de ani, din Timișoara.

Cei doi au fost sancționați conform Legii 61/1991 republicată. Conform articolului 1, legea prevede: Pentru asigurarea climatului de ordine şi linişte publică necesar desfăşurării normale a activităţii economice şi social-culturale şi promovarea unor relaţii civilizate în viaţa cotidiană, cetăţenii sunt obligaţi să aibă un comportament civic, moral şi responsabil, în spiritul legilor ţării şi al normelor de convieţuire socială. 

În ultimele trei luni, un număr de șase tineri au fost depistați desenând pereții unor clădiri din mai multe zone din oraș. Polițiștii locali monitorizează permanent acest fenomen pentru luarea măsurilor legale și tragerea la răspundere a celor care deteriorează pereții clădirilor din Timișoara prin astfel de metode.

grafitti2

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore