Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPrinși de poliție în timp ce mâzgăleau cu spray un gard de...

Prinși de poliție în timp ce mâzgăleau cu spray un gard de beton

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aseară, în jurul orei 21, o patrulă de polițști locali au observat doi tineri  are făceau grafitti pe gardul ce desparte calea ferată de str. Demetriade,  în fața firmei Linde Gas. Cei doi au fost legitimați ca fiind T.Sergiu de 26 de ani, cu domiciliul în Hunedoara și V.Ștefan, de 23 de ani, din Timișoara.

Cei doi au fost sancționați conform Legii 61/1991 republicată. Conform articolului 1, legea prevede: Pentru asigurarea climatului de ordine şi linişte publică necesar desfăşurării normale a activităţii economice şi social-culturale şi promovarea unor relaţii civilizate în viaţa cotidiană, cetăţenii sunt obligaţi să aibă un comportament civic, moral şi responsabil, în spiritul legilor ţării şi al normelor de convieţuire socială. 

În ultimele trei luni, un număr de șase tineri au fost depistați desenând pereții unor clădiri din mai multe zone din oraș. Polițiștii locali monitorizează permanent acest fenomen pentru luarea măsurilor legale și tragerea la răspundere a celor care deteriorează pereții clădirilor din Timișoara prin astfel de metode.

grafitti2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Ca de obicei, gargară! Primarul Dominic Fritz nu a obținut nici o victorie de etapă la bugetul local, nici măcar în cazul clubului Heaven

Duminică, în plină caniculă, primarul Timișoarei Dominic Fritz a înviorat atmosfera pe Facebook. Din...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...