Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAu aruncat gunoaiele in strada, la Timisoara. Acum ”aruncă” cu mii de...

Au aruncat gunoaiele in strada, la Timisoara. Acum ”aruncă” cu mii de lei, amenzi

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Două persoane au fost sancționate amendă în valoare de câte 3.000 de lei, după ce au fost surprinse de camerele de supraveghere abandonând deșeuri pe domeniul public al capitalei Banatului.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au continuat în ultimele zile să acționeze în teren pentru depistarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, atât în cazurile în care aceste persoane sunt surprinse în timpul patrulărilor efectuate în teren, cât și ca urmare a imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere din oraș.

camere de supraveghere

Astfel, zilele acestea au fost identificate două persoane care au abandonat deșeuri la intersecția străzilor Crizantemelor cu Preyer (foto alăturat), și pe strada Corbului, după ce au fost surprinse cu ajutorul camerelor de supraveghere. În ambele cazuri s-a luat măsura sancționării conform Legii 211/ 2011 modificată cu noile prevederi care menționează sancțiuni de 3.000 lei, dispunându-se și termen de trei zile pentru igienizarea locațiilor și predarea deșeurilor către societatea de salubrizare Retim.

”Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou celor care intenționează să scape de deșeurile adunate în gospodărie să găsească soluții pentru a le depozita doar în locurile special amenajate în acest sens, deoarece, conform modificărilor aduse la Legea 211/2011 prin Legea nr. 188/2019, abandonarea în alte locuri se sancționează drastic, mai exact cu amenzi de la 3.000 la 6.000 lei, cei depistați fiind obligați și să ia măsuri de igienizare a locației”, amintesc reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare