Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriDeta ramane fara gaze naturale, maine, pana seara tarziu

Deta ramane fara gaze naturale, maine, pana seara tarziu

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Delgaz Grid anunță că va sista temporar alimentarea cu gaze naturale în localitatea Deta din județul Timiș, marți, 26 noiembrie 2019, începând cu ora 08:00. Motivul întreruperii este cauzat de executarea unor lucrări specifice la rețeaua de transport a gazelor naturale de compania Petromgaz.

Deta rămâne fără gaze naturale, mâine dimineață. Conform furnizorului, reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, cel mai probabil începând cu ora 21:00, însă această oră ar putea fi depășită în cazul în care lucrătorii companiei Petromgaz nu poate finaliza lucrarea în acest interval orar.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare