Pretendentă la Liga I, egala unei echipe de liga a III-a. UTA Bătrâna Doamnă 0-0 Poli Timișoara

Miercuri, 4 februarie 2015, Poli Timișoara a jucat în cel de-al doilea meci amical al pauzei competiționale. Dacă în primul joc de verificare, elevii lui Alexa au terminat la egalitate, scor 0-0, cu ”colega” de divizie Șoimii Pâncota, astăzi, echipa care se bate la promovarea în Liga I a terminat la egalitate și cu o echipă dintr-un eșalon inferior. Este vorba despre UTA Bătrâna Doamnă, echipă care ”trage” la promovarea în eșalonul secund și în a cărei componență au putut fi recunoscuți foști prim-divizionari precum Botiș, Varga sau Strătilă.

În ciuda frigului pătrunzător și a terenului de o calitate extrem de proastă, gazon bun dar foarte denivelat, meciul a fost alert, cu foarte multe șanse de ambele părți. Primele ocazii ale timișorenilor au fost semnate de Bărbuț, care a fost blocat la prima șansă reală, Duarte, care a trimis o lovitură de cap în brațele portarului arădean și Keita, care a șutat puternic peste poartă, dintr-un voleu pe spate. O ocazie importantă a avut și Nanu, care a șutat pe lângă buturile echipei echipate în roșu. Arădenii nu au rămas ”datori”. Voicu a trimis puțin pe lângă poartă, dintr-o lovitură de pedeapsă dictată pentru o intervenție a lui Motreanu. Arădenii au luat la țintă bara porții lui Pap, de două ori, însă nici o modificare de scor.

Repriza secundă a aparținut alb-negrilor, elevii lui Alexa încercând prima dată poarta adversă în minutul 49, când Popovici a ratat singur cu portarul, după o acțiune pe cont propriu. Zece minute mai târziu, Boldea nu a reușit să nimerească poarta din poziție centrală, pentru ca Bocșan, în minutul 66, să trimită cu capul peste buturi. Și nou-venitul Chipirliu și-a încercat șansa la gol, dar șutul său a trecut pe lângă poartă. Ovidiu Petre a încercat și el să marcheze, cu capul, dar fără prea mult succes. Pe final, un alt nou-venit, Doman, a fost aproape să puncteze direct din corner, dar portarul Mitrea a reușit să respingă.

Alexa a foslosit două echipe distincte în acest meci, una în prima repriză, în timp ce mitanul secund a fost abordat cu un ”11” total diferit.

În repriza I au jucat: Pap, Motreanu, Melinte, Scutaru, Neagu, Keita, Trandu, Dragomir, Nanu, Rodi Duarte, Bărbuț.

În repriza a II-a au jucat: Smaranda, Belu, Bocșan, Cânu, Bălace, Boldea, Ovidiu Petre, Popescu, Doman, Popovici, Chipirliu.

În acest weekend, Poli încheie prima parte a pregătirilor din țară, urmând să joace o nouă partidă amicală, în deplasare, cu Național Sebiș. Adversarii de la finalul acestei săptămâni ocupă prima poziție în seria IV a Ligii a III-a, iar partida va avea loc sâmbătă, 7 februarie, de la ora 15:00. Poli va fi prezentă într-un stagiu extern, în Antalya (Turcia), între 9 și 19 februarie 2015.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Flavius Biea, cantonament in Anglia. Lupta in ringul in care a intrat si Lennox Lewis

Pugilistul timișorean Flavius Biea nu şi-a aflat încă adversarul...

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență,...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara...

BC Timisoara, meciuri de verificare cu alb-violetii din Kecskemet

Pauza în care a intrat competiția națională de baschet...

Poli Timisoara si-a luat mijlocas ofensiv de nationala! Doi veterani au parasit echipa

Doi dintre vechii componenți ai clubului de fotbal Poli...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img