Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pretendentă la Liga I, egala unei echipe de liga a III-a. UTA Bătrâna Doamnă 0-0 Poli Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 4 februarie 2015, Poli Timișoara a jucat în cel de-al doilea meci amical al pauzei competiționale. Dacă în primul joc de verificare, elevii lui Alexa au terminat la egalitate, scor 0-0, cu ”colega” de divizie Șoimii Pâncota, astăzi, echipa care se bate la promovarea în Liga I a terminat la egalitate și cu o echipă dintr-un eșalon inferior. Este vorba despre UTA Bătrâna Doamnă, echipă care ”trage” la promovarea în eșalonul secund și în a cărei componență au putut fi recunoscuți foști prim-divizionari precum Botiș, Varga sau Strătilă.

În ciuda frigului pătrunzător și a terenului de o calitate extrem de proastă, gazon bun dar foarte denivelat, meciul a fost alert, cu foarte multe șanse de ambele părți. Primele ocazii ale timișorenilor au fost semnate de Bărbuț, care a fost blocat la prima șansă reală, Duarte, care a trimis o lovitură de cap în brațele portarului arădean și Keita, care a șutat puternic peste poartă, dintr-un voleu pe spate. O ocazie importantă a avut și Nanu, care a șutat pe lângă buturile echipei echipate în roșu. Arădenii nu au rămas ”datori”. Voicu a trimis puțin pe lângă poartă, dintr-o lovitură de pedeapsă dictată pentru o intervenție a lui Motreanu. Arădenii au luat la țintă bara porții lui Pap, de două ori, însă nici o modificare de scor.

Repriza secundă a aparținut alb-negrilor, elevii lui Alexa încercând prima dată poarta adversă în minutul 49, când Popovici a ratat singur cu portarul, după o acțiune pe cont propriu. Zece minute mai târziu, Boldea nu a reușit să nimerească poarta din poziție centrală, pentru ca Bocșan, în minutul 66, să trimită cu capul peste buturi. Și nou-venitul Chipirliu și-a încercat șansa la gol, dar șutul său a trecut pe lângă poartă. Ovidiu Petre a încercat și el să marcheze, cu capul, dar fără prea mult succes. Pe final, un alt nou-venit, Doman, a fost aproape să puncteze direct din corner, dar portarul Mitrea a reușit să respingă.

Alexa a foslosit două echipe distincte în acest meci, una în prima repriză, în timp ce mitanul secund a fost abordat cu un ”11” total diferit.

În repriza I au jucat: Pap, Motreanu, Melinte, Scutaru, Neagu, Keita, Trandu, Dragomir, Nanu, Rodi Duarte, Bărbuț.

În repriza a II-a au jucat: Smaranda, Belu, Bocșan, Cânu, Bălace, Boldea, Ovidiu Petre, Popescu, Doman, Popovici, Chipirliu.

În acest weekend, Poli încheie prima parte a pregătirilor din țară, urmând să joace o nouă partidă amicală, în deplasare, cu Național Sebiș. Adversarii de la finalul acestei săptămâni ocupă prima poziție în seria IV a Ligii a III-a, iar partida va avea loc sâmbătă, 7 februarie, de la ora 15:00. Poli va fi prezentă într-un stagiu extern, în Antalya (Turcia), între 9 și 19 februarie 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Flavius Biea, cantonament in Anglia. Lupta in ringul in care a intrat si Lennox Lewis

Pugilistul timișorean Flavius Biea nu şi-a aflat încă adversarul pe care îl va înfrunta...

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai...