Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli Timişoara „ratează” cele trei puncte, la „masa verde”. Mai are rost recursul?

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Aşa cum anunţam şi ieri, Poli Timişoara nu ştie concret în ce ligă va juca din toamnă, asta deşi Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a dat deja publicităţii programul viitorului sezon. Bănăţenii nu dezarmează deşi CNSL din cadrul FRF a respins ieri contestaţia depusă de oficialii bănăţeni, însă aceştia mai au o şansă, la recurs.

Poli a contestat dreptul de joc al lui Sîrghi şi Astafei, pe motiv că cei doi jucători, la data disputării partidei directe din retur, pe 8 mai 2014, au depus la instanţe civile plângeri pentru neplata salariilor restante de către clubul gălăţean, iar jucătorii echipei moldave au fost declaraţi liberi de contract de comisiile FRF începând cu 4 iunie. Comisia a considerat că cei doi sportivi au avut drept de joc la data disputării partidei, astfel că rezultatul de pe teren, 1-0, rămâne cel oficial.

Totuşi, timişorenii mai au posibilitatea să câştige la recurs…

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare