Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La o zi după protestul de la Timișoara, Credit Europe Bank promite ”rate reduse” la creditele contractate în franci elvețieni

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Dacă ieri un timișorean se ducea la bancă pentru a-și achita o parte din rata scadentă cu câteva kilgrame de monede, sub formă de protest față de creșterea extrem de mare a francului elvețian pe piața valutară, astăzi, Credit Europe Bank anunță că urmăreşte protejarea clienţilor săi faţă de consecinţele negative cauzate de creşterea din ultima perioadă a francului elveţian, faţă de moneda naţională.

”Înţelegem impactul economic al evoluţiei recente a cursului de schimb al CHF asupra clienţilor noştri şi suntem preocupaţi de găsirea de soluţii pentru susţinerea lor în faţa consecinţelor unui mediu valutar volatil”, anunţă oficialii Credit Europe Bank România, explicând această acţiune de reducere a ratei dobânzii.

Rata dobânzii se va diminua pentru întreg portofoliul de credite în CHF cu dobândă variabilă prin utilizarea valorii de la data de 4 februarie 2015 a indicelui LIBOR 3M de ”- 0.869%” şi respectiv LIBOR 6M de ”- 0.760%”. Actualizarea indicelui LIBOR se face astfel în avans faţă de data fixată în contractele de creditare şi această nouă valoare va fi aplicabilă până la următorul termen de revizuire a dobânzii variabile, astfel cum este deja stipulat în cazul fiecărui contract de credit. Această măsură se va aplica inclusiv în cazul creditelor aflate deja în perioada de restructurare.

”Vom analiza de asemenea soluţii suplimentare pentru clienţii noştri, împreună cu aceştia, în funcţie de evaluarea individuală a acestora”, au mai declarat oficialii Credit Europe Bank România.

Imediat după evoluţia ascendentă a cursului de schimb CHF, într-o primă acţiune de susţinere a clienţilor săi, Credit Europe Bank a oferit de asemenea un curs de schimb favorabil faţă de cursul standard, afişat la casă, tuturor clienţilor care s-au prezentat în sucursalele Credit Europe Bank pentru a efectua rambursări de credite în franci elvețieni (CHF).

Foto:wall-street.ro

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare