Foto: Arhivă

Timișorenii sunt așteptați la o dezbatere publică pe tema proiectului de hotărâre privind contractarea unui împrumut de aproape 204 milioane de lei, împrumut pe care Primăria Municipiului Timișoara (PMT) vrea să-l solicite de la o instituție bancară.

PMT informează timișorenii că organizează în data de 10 octombrie 2019, începând cu ora 12:00, în sala de consiliu local, o dezbatere publică pe marginea Proiectului de hotărâre privind aprobarea contractării unei/unor finanţări rambursabile interne/externe în valoare totală de 203.920.524 lei pentru refinanţarea unor împrumuturi contractate de Municipiul Timişoara, în vederea optimizãrii serviciului datoriei publice locale.

La eveniment sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate, acestea putând adresa şi recomandări scrise Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală sau în format electronic la adresa de mail camelia.crisan@primariatm.ro, până în data de 10 octombrie 2019, ora 10:00.

Participanţii care se înscriu la cuvânt, îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.