AcasăStiriAdministratieDezbatere publica pentru un credit de 200 de milioane de lei, la...

Dezbatere publica pentru un credit de 200 de milioane de lei, la Primaria Timisoara

Timișorenii sunt așteptați la o dezbatere publică pe tema proiectului de hotărâre privind contractarea unui împrumut de aproape 204 milioane de lei, împrumut pe care Primăria Municipiului Timișoara (PMT) vrea să-l solicite de la o instituție bancară.

PMT informează timișorenii că organizează în data de 10 octombrie 2019, începând cu ora 12:00, în sala de consiliu local, o dezbatere publică pe marginea Proiectului de hotărâre privind aprobarea contractării unei/unor finanţări rambursabile interne/externe în valoare totală de 203.920.524 lei pentru refinanţarea unor împrumuturi contractate de Municipiul Timişoara, în vederea optimizãrii serviciului datoriei publice locale.

La eveniment sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate, acestea putând adresa şi recomandări scrise Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală sau în format electronic la adresa de mail camelia.crisan@primariatm.ro, până în data de 10 octombrie 2019, ora 10:00.

Participanţii care se înscriu la cuvânt, îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente