Mai nou, și facturile Gaz Vest se pot plăti în magazinele partenere PayPoint

- Advertisement -

Locuitorii din zonele deservite de Gaz Vest au de acum posibilitatea să achite şi facturile emise de furnizorul regional gaze naturale Gaz Vest printr-un sistem simplu, rapid şi sigur. Clienţii Gaz Vest trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin partener PayPoint, vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, clientul plăteşte suma în numerar şi primeşte un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc). Întreaga operaţiune este foarte rapidă şi reduce considerabil timpul alocat plăţii facturilor.

”Continuăm eforturile de a extinde portofoliul de furnizori parteneri cu cât mai mulţi operatori regionali. Acest lucru se înscrie în misiunea PayPoint de a veni în întampinarea nevoilor consumatorilor cu o gamă cât mai variată de plăţi. Astfel, ne bucurăm că avem ocazia să oferim clienţilor noştri din vestul şi sud-vestul ţării oportunitatea de a-şi plăti şi facturile pentru gaze naturale printr-un sistem sigur şi rapid, care se bucură de încrederea tot mai multor români”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

”Ne bucurăm să oferim clienţilor noştri şi această posibilitate de plată a facturilor de consum de gaze naturale, mai ales în localităţile în care nu avem alte posibilităţi de încasare a acestora” au declarat reprezentanţii Gaz Vest SA.

Acest parteneriat contribuie la extinderea gamei de facturi ce pot fi plătite prin PayPoint de locuitorii din zona de vest a ţării, sigur şi rapid. Pe lângă serviciile de gaz, aceştia pot efectua o gamă largă de plăţi în magazinele partenere PayPoint, precum: contravaloarea rovinietei, facturile pentru utilităţi, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu, asigurări şi rate, pot realiza operaţiuni de încărcare electronică sau transfer de bani, în locaţii PayPoint selecţionate.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Un ţigan la benzinărie

Un țigan intră într-o benzinărie și-i zice casieriței:” Dă-mi...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Articole asemănătoare

10,5 milioane de lei, pentru modernizarea retelei de distributie a gazului, in Timis

Reţeaua de distribuție a gazelor naturale din județul Timiş...

ENEL inchide toate magazinele maine si sambata! Afla cum poti plati facturile

Toate magazinele Enel din judeţele Timiş, Caraş-Severin, Arad şi...

Zeci de persoane evacuate la Dumbravita, dupa ce o teava de gaz s-a fisurat

Clipe de panică în Dumbrăviţa. Zeci de persoane au...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img