Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mai nou, și facturile Gaz Vest se pot plăti în magazinele partenere PayPoint

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Locuitorii din zonele deservite de Gaz Vest au de acum posibilitatea să achite şi facturile emise de furnizorul regional gaze naturale Gaz Vest printr-un sistem simplu, rapid şi sigur. Clienţii Gaz Vest trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin partener PayPoint, vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, clientul plăteşte suma în numerar şi primeşte un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc). Întreaga operaţiune este foarte rapidă şi reduce considerabil timpul alocat plăţii facturilor.

”Continuăm eforturile de a extinde portofoliul de furnizori parteneri cu cât mai mulţi operatori regionali. Acest lucru se înscrie în misiunea PayPoint de a veni în întampinarea nevoilor consumatorilor cu o gamă cât mai variată de plăţi. Astfel, ne bucurăm că avem ocazia să oferim clienţilor noştri din vestul şi sud-vestul ţării oportunitatea de a-şi plăti şi facturile pentru gaze naturale printr-un sistem sigur şi rapid, care se bucură de încrederea tot mai multor români”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

”Ne bucurăm să oferim clienţilor noştri şi această posibilitate de plată a facturilor de consum de gaze naturale, mai ales în localităţile în care nu avem alte posibilităţi de încasare a acestora” au declarat reprezentanţii Gaz Vest SA.

Acest parteneriat contribuie la extinderea gamei de facturi ce pot fi plătite prin PayPoint de locuitorii din zona de vest a ţării, sigur şi rapid. Pe lângă serviciile de gaz, aceştia pot efectua o gamă largă de plăţi în magazinele partenere PayPoint, precum: contravaloarea rovinietei, facturile pentru utilităţi, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu, asigurări şi rate, pot realiza operaţiuni de încărcare electronică sau transfer de bani, în locaţii PayPoint selecţionate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Zece oameni intoxicati cu monoxid de carbon, morti in 2021, inclusiv in Timis. Cum evitam tragediile

Un număr de 13 cazuri de intoxicații cu monoxid de carbon au fost înregistrate,...

10,5 milioane de lei, pentru modernizarea retelei de distributie a gazului, in Timis

Reţeaua de distribuție a gazelor naturale din județul Timiş va fi înlocuită pe o...

Adio Kanal D? Postul renunta la regimul ”must carry” si ar putea disparea din grilele operatorilor de cablu

După aproape 12 ani de la lansare și o poziție consolidată pe piața media...