Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Verigheta a ieșit câștigătoare! Tradiționalul meci dintre căsătoriți și necăsătoriți și-a mai desfășurat un episod FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cartierul timișorean Fabric a avut parte, ieri, de un spectacol fotbalistic de mare clasă. Cu o tradiție începută în 1936, meciul de fotbal dintre căsătoriții și necăsătoriții cartierului s-a desfășurat pe Stadionul Electrica.

În prologul marelui meci, veteranii și seniorii cartierului s-au duelat pe parcursul a două reprize ”scurte” iar la finalul întâlnirii tabela de marcaj a arătat egalitate, scorul find de 2 – 2. Printre protagoniștii meciului prolog s-au aflat și nume celebre, precum: Vasile Vasca Munteanu, Helmut Gutuli sau Ioan Steop, toți foști fotbaliști la prim-divizionarele timișorene ale anilor ’70-’80.

Mult așteptatul meci dintre căsătoriți și necăsătoriți a fost câștigat, după mulți ani, de bărbații care poartă verighetă și ocuiesc în cartierul sărbătorit, care s-au impus cu scorul de 9-4, iar cel mai tânăr jucător de pe teren a fost ”aruncat” în luptă la numai 14 ani.

ÎIntâlnirea a fost organizată de Consiliul Consultativ de Cartier din Fabric, condus de Constantin Savulov, Ioan Iancovici și Mitică Bulzan.

Anul trecut, cel mai vechi derby local la fotbal amator a revenit “Burlacilor”, duelul din “Fabric” încheindu-se în 2013 cu scorul de 5-1. 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore