AcasăStiriEvenimentVerigheta a ieșit câștigătoare! Tradiționalul meci dintre căsătoriți și necăsătoriți și-a mai...

Verigheta a ieșit câștigătoare! Tradiționalul meci dintre căsătoriți și necăsătoriți și-a mai desfășurat un episod FOTO

Cartierul timișorean Fabric a avut parte, ieri, de un spectacol fotbalistic de mare clasă. Cu o tradiție începută în 1936, meciul de fotbal dintre căsătoriții și necăsătoriții cartierului s-a desfășurat pe Stadionul Electrica.

În prologul marelui meci, veteranii și seniorii cartierului s-au duelat pe parcursul a două reprize ”scurte” iar la finalul întâlnirii tabela de marcaj a arătat egalitate, scorul find de 2 – 2. Printre protagoniștii meciului prolog s-au aflat și nume celebre, precum: Vasile Vasca Munteanu, Helmut Gutuli sau Ioan Steop, toți foști fotbaliști la prim-divizionarele timișorene ale anilor ’70-’80.

Mult așteptatul meci dintre căsătoriți și necăsătoriți a fost câștigat, după mulți ani, de bărbații care poartă verighetă și ocuiesc în cartierul sărbătorit, care s-au impus cu scorul de 9-4, iar cel mai tânăr jucător de pe teren a fost ”aruncat” în luptă la numai 14 ani.

ÎIntâlnirea a fost organizată de Consiliul Consultativ de Cartier din Fabric, condus de Constantin Savulov, Ioan Iancovici și Mitică Bulzan.

Anul trecut, cel mai vechi derby local la fotbal amator a revenit “Burlacilor”, duelul din “Fabric” încheindu-se în 2013 cu scorul de 5-1. 

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
188CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente