cristina-balan-castigatoare-vocea-romaniei

Ajuns la cel de-al cincilea sezon, show-ul care scoate în evidență cele mai bune ”glasuri”, Vocea României s-a încheiat vineri seara. Conform alegerii publicului din toată țata, câștigătoarea marelui trofeu, dar și a unui premiu în valoare de 100.000 de euro, este Cristina Bălan. Timișoreanca a reușit să se impună în competiția în care i-a avut ca oponenți pe Tomi Weissbuch, puștiul clasat pe locul secund, în timp ce ”petele de culoare” Tobi Ibitoye și Michael Kotcha au încheiat competiția pe locurile 3 și 4.

Cea mai bună competiție a vocilor, așa cum anunță portalul show-ului, a adus anul acesta pe scenă voci excepționale, foarte multă emoție și un spectacol memorabil, iar marea finală a adus un spectacol grandios, care a pus în valoare fiecare moment prezentat pe scenă.

Tudor este cel care a reușit, pentru a doua oară, să aducă în echipa lui marele trofeu! Antrenorul a avut încă de la începutul competiției încredere în Cristina și în calitățile sale vocale, a pregătit-o, i-a ales cele mai potrivite piese pentru vocea sa, care i-au pus în evidență de fiecare dată timbrul deosebit, iar timișoreanca a reușit să cucerească publicul și să obțină cele mai multe voturi.

Plină de emoții, dar fericită că a fost preferata românilor, Cristina Bălan a declarat cu lacrimi în ochi: ”Sunt muzică și muzica este eu! Asta simt eu acum! Sunt copleșită de emoția momentului și nu îmi găsesc cuvintele pentru a vă mulțumi îndeajuns!”.

Vezi AICI mai multe detalii despre Cristina Bălan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here