Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cel mai bun prezentator de divertisment, Dan Negru, îl are în platou pe Florin Piersic, în această seară

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Luni seara, Dan Negru prezintă o ediţie de colecţie a emisiunii „Te pui cu blondele”. Ediţia specială îl are ca invitat pe Florin Piersic, unul dintre preferaţii lui Dan Negru în materie de oameni de televiziune, dar şi un show-man adevărat – un personaj care poate sta în faţa camerei de filmat ore, zile sau săptămâni întregi.

Negru este „negru de supărare” pe faptul că cele mai noi show-uri de televiziune, cum ar fi „X-Factor”, „MasterChef” sau „Românii au talent”, oferă premii de zeci sau sute de mii de euro, în timp ce actorii de calitate, aşa cum este chiar invitatul din această seară, ar câştiga atâţia bani în, poate, zeci de ani.

„Florin Piersic vine luni, pe 23, într-un show pe care i l-am dedicat, cu mulţi invitaţi şi multe bucurii. Cred că sunt oameni pe care trebuie să-i arătăm la televizor şi să vorbim despre ei cât se poate de mult. Atât cât mai putem. Cândva ne-o fi dor de Piersic… Cineva, în show-ul de luni, l-a întrebat pe Florin ce maşină are spunându-i că Bianca Drăguşanu are o maşina care costă zeci de mii de euro. Florin Piersic a răspuns că are o maşină veche de 10 ani, Fordul lui Piersic e din 2003… Câştigătorul de la „MasterChef” – showul cu bucătari, a câştigat 50.000 de euro, cât toţi pianiştii din România laolaltă, câştigătorul ”X-Factor” a câştigat 200.000 euro, cât toţi marii actori români în 10 ani, cel de la „Românii au talent” a luat 120.000 euro, cât toate lefurile de la Teatrul Naţional din Iaşi sau Timişoara pe un an. E strâmb cântarul dacă cei care servesc la mese câştigă mai mult decât cei care ar trebui să stea la ele…” a comentat Dan Negru, pe Facebook.

„Te pui cu blondele” începe în această seară la ora 20:30 şi se încheie în jurul orei 24:00, pe Antena 1.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore