Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Excentricul Haiduc şi Anda Posh lansează o colecţie controversată, cu accente orientale!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Deşi se află încă în Statele Unite ale Americii, designerul de bijuterii – timişoreanul Adrian Haiduc – revine cu o colecţie ieşită din comun, asa cum şi-a obişnuit până acum admiratorii. „Peshdad” aduce în lumina reflectoarelor o lume aparte, ruptă din poveştile arăbeşti, un basm inedit şi sexy, în care rolul principal îl are iepuraşul Playboy Rellys Tonu, cea care a sucit deja minţile bărbaţilor din showbiz.

Surprizele se vor ţine lanţ la evenimentul la care Haiduc va aduce pe scenă ipostaze fără precedent, într-o prezentare creată în colaborare cu Anda Posh.

Colecţia, încă acoperită sub vălul misterului, va putea fi admirată la Festivalul de modă „Fashion, a great story…”, care va avea loc pe 13 septembrie 2013, de la ora 20:00, la Athenee Palace Hilton Bucureşti.

Printre participanţi se mai numără Alexandra Calafeteanu şi Sonia Trifan, iar printre invitaţii speciali se regăsesc Tina Arena şi Lara Moco.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare