Vineri, cel mai tare show cu mirese: Bride to Be – Marguerite Fashion Show. Marele premiu: o rochie de mireasă de peste 1.500 de euro

- Advertisement -

”Totul a pornit din dorinţa de a crea o alternativă elegantă mult prea impersonalelor târguri de nunţi. Rafinamentul, profesionalismul şi calitatea desăvârşită au fost criteriile de selecţie ale celor care ni s-au alăturat într-un sincron de excepţie, aducând astfel în faţa dumneavoastră, pentru o seară, o defilare elitistă de produse şi servicii destinate nunţilor” ne povestesc organizatorii strălucitorului eveniment.

De la un an la altul acest eveniment a luat o amploare tot mai mare datorită publicului, celor care aplaudă şi primesc cu încântare iniţiativa organizării acestui eveniment. În acest an, cea de-a IV-a ediţie a evenimentului Bride to Be – Marguerite Fashion Show va avea loc vineri, 28 noiembrie 2014, în atmosfera elegantă a sălii de evenimente Trio Events din comuna Giroc.

”Au acceptat invitaţia noastră de a defila în deschiderea spectacolului o parte dintre cele care ne-au investit cu încrederea lor, cele pe care cu admiraţie şi afecţiune le numim Miresele Marguerite! Îşi vor purta încă o dată rochia de mireasă pentru noi şi mai ales pentru dumneavoastră… o defilare care, pentru noi, reprezintă cel mai emoţionant moment, cartea noastră de vizită în faţa dumneavoastră” precizează organizatorii fashion-show-ului.

Rochiile de mireasă aparţinând brandurilor LA SPOSA Pronovias şi Demetrios vor fi prezentate, ca în fiecare an, de femei minunate care, pentru o seară, ne vor arăta din nou că o femeie reală, o frumuseţe naturală, poate fi mult mai mult decât un model profesionist.

Printre ingredinetele acestui show se vor regăsi rochii de seară, focuri de artificii, concerte live, coregrafii dedicate, degustări de ciocolată, invitaţii elegante, pantofi delicaţi, bijuterii pline de strălucire, servicii eclusiviste destinate unui eveniment cu adevărat deosebit. Ele vor completa subiectul principal al serii: rochia de mireasă.

Nu vor fi neglijaţi nici bărbații care decid să ia parte la eveniment. ”Vom aduce pe scenă, într-o defilare excepţională, eleganța şi rafinamentul unor costume de ceremonie exclusiviste” precizează cei care s-au ocupat până în cele mai mici detalii de acest eveniment, care mai anunță o surpriză: ”vă invităm să petreceţi alături de noi o seară memorabilă, să savuraţi fiecare moment, să vă bucuraţi de fiecare minut şi mai ales să aşteptaţi cu nerăbdare momentul final, cel al marelui premiu: o rochie de mireasă La Sposa Inatti (vezi foto), a cărei valoare depășește 1.500 de euro”.

Pentru a vedea care este programul evenimentului, dar și cine sunt ”cei care fac parte din acest proiect frumos” accessați pagina de Facebook a evenimentului.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Ochiul Beiului, un colţ de natură scăldat în legende FOTO

Aşezată în judeţul Caraş, Ochiul Beiului se numără printre...

Umilință maximă! Președintele CJ Timiș Alin Nica, ignorat și ironizat de primarii PNL, pe grupul intern de comunicare

În ciuda eforturilor constante și apreciabile, dar fără niciun...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Fondul clasei! Dezvoltatorul imobiliar Adrian Cionca de la PSD Timiș a transformat ANAF-ul într-o Casă de Ajutor Reciproc

Dincolo de orice discuții, azi, Adrian Cionca, prim-vicepreședinte al...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare