Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentVineri, cel mai tare show cu mirese: Bride to Be - Marguerite...

Vineri, cel mai tare show cu mirese: Bride to Be – Marguerite Fashion Show. Marele premiu: o rochie de mireasă de peste 1.500 de euro

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Totul a pornit din dorinţa de a crea o alternativă elegantă mult prea impersonalelor târguri de nunţi. Rafinamentul, profesionalismul şi calitatea desăvârşită au fost criteriile de selecţie ale celor care ni s-au alăturat într-un sincron de excepţie, aducând astfel în faţa dumneavoastră, pentru o seară, o defilare elitistă de produse şi servicii destinate nunţilor” ne povestesc organizatorii strălucitorului eveniment.

De la un an la altul acest eveniment a luat o amploare tot mai mare datorită publicului, celor care aplaudă şi primesc cu încântare iniţiativa organizării acestui eveniment. În acest an, cea de-a IV-a ediţie a evenimentului Bride to Be – Marguerite Fashion Show va avea loc vineri, 28 noiembrie 2014, în atmosfera elegantă a sălii de evenimente Trio Events din comuna Giroc.

”Au acceptat invitaţia noastră de a defila în deschiderea spectacolului o parte dintre cele care ne-au investit cu încrederea lor, cele pe care cu admiraţie şi afecţiune le numim Miresele Marguerite! Îşi vor purta încă o dată rochia de mireasă pentru noi şi mai ales pentru dumneavoastră… o defilare care, pentru noi, reprezintă cel mai emoţionant moment, cartea noastră de vizită în faţa dumneavoastră” precizează organizatorii fashion-show-ului.

Rochiile de mireasă aparţinând brandurilor LA SPOSA Pronovias şi Demetrios vor fi prezentate, ca în fiecare an, de femei minunate care, pentru o seară, ne vor arăta din nou că o femeie reală, o frumuseţe naturală, poate fi mult mai mult decât un model profesionist.

Printre ingredinetele acestui show se vor regăsi rochii de seară, focuri de artificii, concerte live, coregrafii dedicate, degustări de ciocolată, invitaţii elegante, pantofi delicaţi, bijuterii pline de strălucire, servicii eclusiviste destinate unui eveniment cu adevărat deosebit. Ele vor completa subiectul principal al serii: rochia de mireasă.

Nu vor fi neglijaţi nici bărbații care decid să ia parte la eveniment. ”Vom aduce pe scenă, într-o defilare excepţională, eleganța şi rafinamentul unor costume de ceremonie exclusiviste” precizează cei care s-au ocupat până în cele mai mici detalii de acest eveniment, care mai anunță o surpriză: ”vă invităm să petreceţi alături de noi o seară memorabilă, să savuraţi fiecare moment, să vă bucuraţi de fiecare minut şi mai ales să aşteptaţi cu nerăbdare momentul final, cel al marelui premiu: o rochie de mireasă La Sposa Inatti (vezi foto), a cărei valoare depășește 1.500 de euro”.

Pentru a vedea care este programul evenimentului, dar și cine sunt ”cei care fac parte din acest proiect frumos” accessați pagina de Facebook a evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Angajati de la Salubritate, înjurați ca la usa cortului de catre locatarul unui bloc!

In plină pandemie cu coronavirus, oamenii au devenit mai rău ca animalele sălbatice. Măcar...

Concurs de arta fotografica si productie video: ”Timisoara la 100 de ani – obiective turistice”

Primăria Timişoara prin Casa de Cultură Timişoara, Biroul Organizare Evenimente, anunță lansarea unui concurs...

Premiile Societății Timișoara: Augustin Lazar primeste ”Speranta”, Tudorel Toader ia ”Secera si Ciocanul”

Biblioteca Centrală Universitară ”Eugen Todoran” va găzdui, vineri, decernarea premiilor Societății Timișoara pe anul...