Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ionel Pascotă, pe podium, în Bulgaria: „M-am trezit cu două medalii de aur la gât” EXCLUSIV VIDEO

- Advertisement -

Invitat la Sofia, în Bulgaria, pentru a fi premiat pentru parcursul excelent din acet an în cadrul Campionatului European de Est la motociclism viteză, Ionel Pascotă, cel mai bun pilot al clasei SuperSport din România, a primit cea mai strălucitoare distincţie din partea oficialilor bulgari pentru locul 1 ocupat de timişean şi în competiţia europeană, la aceeaşi clasă.

Odată urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, Pascotă a primit medalia de aur ce i se cuvine Campionului European de Est, dar imediat după, spre surprindere sa, un alt oficial s-a îndreptat spre el pentru a-i atârna de gât o nouă medalie, tot de aur! Sportivul, rămas surprins, a fost dezmeticit abia la coborârea de pe podium, întrucât anunţurile se făceau în limba bulgară, acesta nu înţelegea deloc de ce el a primit două medalii.

Explicaţia era cât se poate de simplă: Ionel Pascotă a devenit Campion Naţional şi în ţara vecină, competiţia internă a acestei ţări fiind de tip „Open” (deschisă), adresându-se şi motocicliştilor din afara graniţelor Bulgariei. Vezi cum a povestit Ionel Pascotă „păţania” sa de la Sofia, din weekend-ul recent încheiat, dar şi în ce ţară a mai fost desemnat Pascotă tot cu titlul de Campion Naţional.

Despre 2013, Ionel spune că este extrem de satisfăcut, în ceea ce priveşte rezultatele pe care le-a înregistrat, spunând că şi-a atins toate obiectivele, totul şi cu ajutorul sponsorilor, dar mai ales cu aportul Consiliului Judeţean Timiş, care i-a fost un partener pe măsară.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=Wfe11Cq40Qg&feature=youtu.be]

De la anul 2014, Ionel aşteaptă mai întâi şedinţa care va avea loc în cadrul clubului, pentru a se decide atât obictivele pentru noul sezon cât şi structura echipei, dar e clar că rezultatele la care speră, totul în funcţie şi de sponsorii care îi vor fi alături, să fie superioare celor din 2013. Vezi materialul VIDEO pentru a afla cum îşi doreşte Pascotă să ajungă la Campionatul Mondial de Motociclism.

La finalul înregistrării video, Ionel Pascotă are şi un mesaj de transmis tuturor celor care îl sprijină, fie că se numesc sponsori, sau simpli fani ai sporturilor cu motor.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore