Timişoreanul Sorin Cazacu, campion mondial, despre 2013: „A fost anul meu de excepţie” EXCLUSIV VIDEO

Date:

Multiplul Campion Naţional de powerlifting, Campion European, dar şi Campion Mondial la acelaşi sport, Sorin Cazacu a avut cel mai bun an din cariera sa sportivă, 2013 fiind anul în care a câştigat tot ce putea câştiga în „domeniul” său. „Eu am câştigat tot ce se putea câştiga, atât pe plan intern cât şi pe plan internaţional. Cu echipa am câştigat 73 de medalii. 47 de medalii de aur, 12 de argint şi 14 de bronz, dintre care 9 internaţionale – 3 medalii de aur la Campionatele Europene de Masters din Luxewmbourg, 3 de aur câştigate în America la Campionatele Mondiale de Masters şi două de aur şi una de bronz câştigate la Cupa Dunării, din Ungaria. Plus titlul pe echipe câştigat tot la Cupa Dunării” ne-a povestit Cazacu.

Vezi în interviul video câţi ani de muncă a depus Sorin Cazacu pentru a-şi îndeplini visul de a deveni Campion Mondial.

De la 2014, Cazacu îşi doreşte să obţină cel puţin aceleaşi performanţe ca în 2013. „Dacă reuşesc să obţin rezultate şi mai bune, ar fi extraordinar. Când spun rezultate mai bune mă refer la sportivii mei, să ţintim cât mai sus pentru că în acest an, fiul meu Alexandru a ocupat locul 4 la Campionatele Europene de la Praga, la juniori” ne-a mărturisit sportivul.

La finalul scurtului interviu acordat de Sorin Cazacu pentru cititorii Vocea Timişului, sportivul timişorean are şi o urare cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare