Cinci noi titluri de campion intra in vitrina familiei Pascota, in 2018: Trei obținute de Ionel și două de Patrick

- Advertisement -

Performanțe onorabile obținute de Ionel și Patrick Pascotă. Dacă ”tatăl” a încheiat sezonul 2018 cu nu mai puțin de trei trofee câștigate, între care unul de Campion European BMU, ”fiul” nu se lasă mai prejos și a reușit să acapareze poziția întâi la două clase în competiția națională internă. Anul 2018 se dovedește extrem de productiv pentru ”palmaresul” familiei Pascotă, care crește vertiginos.

Ionel Pascotă a reușit, în urmă cu două săptămâni să-și adjudece un nou titlu de campion național al Bulgariei, la clasa Supersport 600 cmc. Pentru că a încununa un nou sezon așa cum se cuvine, giroceanul a mai obținut două performanțe notabile la finalul săptămânii precedente, după ce a participat la finala Campionatului European BMU, Pascotă a obținut locul întâi la general al competiției continentale, dar și un nou titlul de campion național în campionatul intern de motociclism viteză, la clasa Supersport. Cu aceste performanțe, Ionel Pascotă ajunge la incredibilul număr de 43 de titluri de campion, obținute atât la nivel național (în România, Bulgaria și Austria), cât și la diferite competiții de nivel euroregional.

Mezinul familiei Pascotă, Patrick, deși are doar 11 ani, nu se lasă mai prejos decât tatăl său. Puștiul minune al motociclismului românesc a obținut, în urmă cu două săptămâni, titlul de campion național al clasei 65 cmc de la Supermoto, pentru ca la finalul săptămânii trecute să se impună și la clasa 85 cmc viteză, Patrick contribuind și el la ”îngreunarea” zestrei de trofee din vitrina familiei Pascotă.

”Sunt extrem de fericit pentru că am putut duce la bun sfârșit un nou sezon competițional, atât eu cât și Patrick. Sunt bucuros pentru reușitele mele, dar mă entuziasmează enorm reușitele fiului meu, pentru că văd că urmează tradiția familiei cu o mare atracție pentru sport. Vreau să mulțumesc în mod deosebit Consiliului Județean Timiș pentru sprijinul financiar acordat. Fără aportul instituției ne-ar fi fost extrem de dificil să ajungem aici și să avem astfel de performanțe multiple. De asemenea, vreau să mulțumesc Primăriei Timișoara, sponsorilor, Federatiei Romane de Motociclism și tuturor susținătorilor noștri, atât de pe plan local, cât și din afara acestui cadru si nu in ultimul rand tatalui meu. Imi doresc să ne revedem în viitorul sezon competițional, sănătoși și cu forțe proaspete”, a declarat Ionel Pascotă.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Debut „castigator” în noul sezon de motociclism viteză pentru Patrick și Ionel Pascotă

Primele două etape ale Campionatului Național de Viteză pe...

Lucian Miron, legitimat la CSU UVT Timisoara, campion national la sah, in 2019

Cunoscuta expresie - cei din urmă care vor fi...

Simona Halep, distinsa cu titlul de Doctor Honoris Causa ”Beneficiorum Publicorum”, la Timisoara

Universitatea de Vest din Timișoara prețuiește excelența, ca rezultat...

REUȘITELE se țin scai de familia Pascotă. Patrick, campion național

Victoriile se țin lanț în familia Pascotă. La doar...

Puștiul Patrick Pascotă, într-un „film de Oscar”, la Vama Veche FOTO

La numai opt ani a devenit campion național călcând...

Din aceeași categorie

Categorii Populare