Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

După anunţul că Ionel Pascotă îşi mută echipa la Timişoara, încă două moto-cluburi din România vor pe Bega! EXCLUSIV

- Advertisement -

Interesele financiare par a face din Timişoara un magnet pentru sportul şi sportivii din România. Dacă Ionel Pascotă anunţa cu câteva câteva zile în urmă că doreşte, la cererea unor sponsori, să concureze pentru oraşul Timişoara (vezi AICI).

Odată auzite acestea, alte două cluburi din ţară, mai exact unul din Constanţa(?) şi unul din Bucureşti(?) vor să-şi mute cartierul general în Capitala Banatului, la „borcanul cu miere”, fiind atrase cel mai probabil de sursele financiare cu care grupările sportive timişorene se laudă în 2013.

Care ar fi motivul pentru care acestea vor să „descindă” la Timişoara? E simplu de observat faptul că Primăria Timişoara investeşte milioane de lei în sportul local, în fiecare an, iar acesta pare un motiv destul de bun pentru ca unii sportivi să „tragă” spre oraşul care finanţează aproape toate echipele de sport. Informaţia referitoare la mutarea celor două cluburi din ţară ne-a fost furnizată de surse din interiorul acestui fenomen.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore