Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Senatorul PSD Timiş, Ilie Sârbu şi ginerele său – premierul Victor Ponta, felicitaţi şi „blestemaţi” de români, de Crăciun

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Victor Ponta, premierul României, are o pagină Facebook cu peste 200.000 de aprecieri, dar asta nu înseamnă că toată lumea este de acord cu activitatea lui. Socrul acestuia, senatorul PSD Timiş, Ilie Sârbu, are şi el un cont pe celebra reţea de socializare şi este destul de activ pe Facebook.

Care este legătura dintre cei doi? În seara de Ajun, premierul a postat o imagine pe pagina sa, în care apare el, soţia sa – Daciana sârbu (fiica senatorului timişean), însuşi Ilie Sârbu, soţia acestuia, dar şi nepoţica senatorului – fiica Dacianei şi a premierului României – Irina Ponta.

Imaginea a fost distribuită rapid şi de Ilie Sârbu, însă succesul pozei de familie pe contul acestuia este departe de nivelul la care se găseşte pe pagina premierului Ponta. Dacă postarea premierului are aproape de 4.000 de aprecieri, cea a senatorului timişean abia trece de 350, dar la nivel de comentarii, pe care românii le postează la imaginea respectivă, deşi decorul de Crăciun „îndeamnă” la o stare de bine, situaţia este total inversă.

Dacă pe contul lui Sârbu urările sunt, în general, de genul „Sărbători Fericite” sau „Crăciun Fericit”, Victor Ponta nu se poate lăuda cu aceleaşi vorbe de duh. Chiar dacă şi acesta are aprecieri verbale la fotografie, „Crăciun fericit şi să vă bucuraţi de familia frumoasă care o aveţi”, sau altele de acest gen, primul ministru are parte şi de o serie de comentarii nu tocmai plăcute: „Vă doresc să trăiţi ca săracii României!” scrie o femeie care figurază că locuieşte în Germania.

„Viitorul copiilor acestui ticălos nu are nimic în comun cu viitorul României, precum copii infractorului Năstase şi ai lui Ponta vor urma cele mai costisitoare şcoli, vor primi cea mai bună educaţie, vor ajunge la facultăţi de prestigiu din lume, pe bani foarte grei, nu vor şti nimic de ceea ce se întâmplă în România, trăiesc şi vor trăi într-un alt univers, univers interzis copiiilor noştri, o lume exclusivistă, unde doar copii acestor nemernici care s-au îmbogăţit pe spatele acestui popor au loc. Mi-e ruşine când văd specimene care le urează lucruri bune… Doamne Doamne nu doarme, vede tot tovarăşe Ponta şi nu bate cu bota” postează un bărbat din Oradea.

„Când simpatiile şi antipatiile afecteaza NEGATIV viaţa de zi cu zi a românului, parcă ne dorim asiduu ca măcar în zilele sfinte să nu le vedem mutra ăstora. Chiar mă ia voma …” postează o doamnă.

„Te bucuri de Crăciun ??? O ţară întreagă nu o face, pentru că nu are ce pune pe masă datorită ţie !!!” este de părere un bărbat, în timp ce o altă femeie postează scurt: „O gaşcă de hoţi”, iar numărul mesajelor „neprietenoase” continuă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Robu face sondaj pe Facebook privind plombarile pe ninsoare si ploaie

Primarul Timişoarei vrea să ştie: doriţi plombarea drumurilor chiar şi atunci când vremea nu...

Primarul Timişoarei, sondaj pe Facebook privind limitarea pragului de zgomot

Peste 80% din aproximatv 1.800 de timişoreni s-au pronunţat împotriva limitării pragului de...