AcasăStiriNational si InternationalLiviu Dragnea: Ponta nu se retrage din Politică, el se gândește la...

Liviu Dragnea: Ponta nu se retrage din Politică, el se gândește la fotoliul de la Cotroceni

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat astăzi, de la Poiana Brașov, unde se întâlnește cu președinții de campanie PSD, că mass-media au interpretat greşit postarea făcută de Victor Ponta pe Facebook. Dragnea  susţine că Ponta nu s-a referit la retragerea din viaţa politică, ci din disputa politică. Vicepremierul este de părere că premierul: „se gândeşte să se retragă la Cotroceni”. Conform Mediafax, vicepremierul a explicat că:

„În ceea ce priveşte comentariile greşite făcute de unele instituţii de presă, acestea nu se referă la retragerea din viaţa politică a lui Victor Ponta Eu am citit altfel acel mesaj de pe Facebook, în sensul că se retrage din disputa politică şi poate se gândeşte să se retragă la Cotroceni, după alegerile prezidenţiale”, a spus Dragnea.

Vă amintim că Premierul Victor Ponta a scris, vineri, pe Facebook că în noiembrie, după câştigarea „ultimei bătălii”, îşi doreşte să lase locul în politică altora, „mai tineri”, iar el să recupereze din timpul pe care în ultimii 13 ani nu l-a acordat familiei

„În urmă cu exact 13 ani, pe 4 aprilie 2001, Premierul Adrian Năstase m-a numit în funcţia de Şef al Corpului de Control al Guvernului! Şi atunci m-am gândit cu regret, dar şi cu mândrie, la cariera mea anterioară de magistrat, dar aşa am crezut că pot să fac mai mult din ce mi-am propus în viaţă. Am încercat în toată această perioadă să folosesc poziţiile publice ocupate (secretar de stat, ministru, deputat, Prim-Ministru) pentru a schimba în bine ţara în care eu şi familia mea ne-am născut şi în care o să trăim tot timpul, cu bune şi cu rele. (…) În noiembrie, după ce câştigăm această ultimă şi vitală bătălie, mă voi putea declara mulţumit de ce am realizat! Şi atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri şi mai puţin marcaţi de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani NU l-am dat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa mea”, este mesajul scris de Victor Ponta pe Facebook.

După postarea de pe Facebook, premierul, aflat într-o vizită la Sebeş, în judeţul Alba, la inaugurarea lucrărilor de construcţie pentru noua fabrică de producţie Star Assembly a Star Transmission, din cadrul concernului Daimler, a refuzat să comenteze, pentru jurnaliști, anunţul făcut pe Facebook.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente