AcasăStiriEvenimentSubcarpaţi vin să "cosească" folclor underground la Căpiţe

Subcarpaţi vin să „cosească” folclor underground la Căpiţe

Grădina de vară de pe malul Begăi a început noul sezon cu o serie de concerte alese. Prima tură de „cosaşi” i-a adus pe scena de La Căpiţe pe Danaga, Blazzaj, Brum, Ben Boognar, JazzyBIT, Mr. Goju şi TDB#3, care timp de 3 zile au încântat publicul timişorean, în ciuda vremii nefavorabile. În continuare, se anunţa un concert de zile mari ce îi aduce pe scena dintre grămezile de fân pe una dintre cele mai îndrăgite trupe autohtone, Subcarpaţi.

Decorul şi ambientul nici nu se puteau împleti mai armonios decât cu sunetele folclorice caracteristice trupei. Astfel, joi 24 aprilie, începând cu orele 20:30, MC Bean, Vali Umbră, DJ Power pe Vinil şi VJ Andri vin să „cosească” piese din folclorul românesc pe ritmuri moderne. Preţul unui bilet de acces va fi de 20 de lei, iar „sătenii” sunt invitaţi la o seară parfumată cu arome tradiţional româneşti.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente