Mai puțin de o zi îi desparte pe locuitorii orașului Sânnicolau Mare de sărbătoarea Zilelor Orașului. Dacă vineri seara, pe scena teatrului de vară din spatele castelului Nako vor concerta artiști de muzică populară precum Florin Ionaș-Generalul, Lele Crăciunesc sau Claudia Ionaș, sâmbătă sânmicloșenii vor avea parte de un recital din partea celor de la Voltaj, de departe cel mai așteptat moment.

Duminică, în ultima zi a sărbătorii, în scenă va intra Ianna Novac, soprana care a anunțat că de abia așteaptă să revină acolo unde se simte cel mai bine, pe scenă. Moldoveanca a promis o seară plină de surprize celor care vor veni alături de ea, cu melodii care vor ajunge direct la inimile publicului, dar și cu o ținută marcată remarcabilă.

„Mi-a fost foarte dor de public și de abia așteptam să urc din nou pe scenă. Nu există niciun loc în lumea asta în care să mă simt atât de bine cum mă simt în fața oamenilor care apreciază muzica bună și momentele de calitate. Duminica aceasta voi fi alături de locuitorii din Sânnicolau Mare, unde vom sărbători împreună Zilele Orașului. Este o mare bucurie pentru mine să le pot ura <<La mulți ani>> și să ne bucurăm împreună de aceste momente”, a declarat soprana Ianna Novac.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.