Accident MORTAL, pe drumul ce leagă Timişoara de Peciu Nou. FOTO/VIDEO

- Advertisement -

Un biciclist în vârstă de 45 de ani a fost accidentat MORTAL, miercuri seara 02 septembrie 2015, în jurul orei 23:00, în apropierea gropii de gunoi a Timisoarei.

Din primele cercetări făcute de poliţişti la faţa locului, biciclistul în vârstă de 45 de ani, circula dinspre Timişoara spre Parţa, şi la aproximativ un kilometru după groapa de gunoi, acesta a fost ajuns din urmă de un autoturism Audi şi lovit în plin.

Şoferul în stare de şoc ne-a povestit că: “Mergeam spre Parţa şi la un momendat mi-a venit din faţă un TIR cu tot felul de beculeţe pe mască, în bară, pe parbriz, şi nu am observat biciclistul care NU purta vestă reflectorizantă, şi nici nu avea sisteme de semnalizare pe timp de noapte.” Un alt şofer prieten cu cel care a accidentat mortal biciclistul, cu ceva timp înainte îl depăşise pe acesta şi ne-a povestit că: “Mergeam spre casă iar pe drum am observant un biciclist care nu purta vestă şi circulă haotic pe mijlocul drumului. Am reuşit să-l evit în ultimul moment depasindul pe sensul celălalt de mers, iar norocul meu a fost că drumul era liber şi nu a venit altă maşină din sens opus.”

Şoferul ghinionist care a lovit biciclistul, a sunat la numărul de urgenţă 112, şi până la sosirea ambulanţei s-a chinuit minute bune să-i facă respiraţie gură la gură, iar aşa şi-a dat seama că victima mirosea puternic a alcool. Medicii de la SMURD au ajuns de urgenţă la faţa locului, dar nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, constatând într-un final decesesul.

Poliţiştii de la Rutieră ajutaţi de Criminalişti au demarat cercetările şi au descoperit că victima nu avea niciun document asupra sa, dar i-au găsit în buzunar un bon de reîncărcare a cartelei prepay. Unul dintre poliţişti a sunat la numărul ce apărea pe bonul de reîncărcare, iar aşa au descoperit telefonul victimei, care suna prin iarbă pe marginea drumului. După ce au apelat unul din numerele găsite în agenda telefonului, au aflat că biciclistul era din Vrancea şi locuia cu un prieten în Comuna Şag, acesta lucrând la o fabrică de cherestea din zonă.
Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz și continuă cercetările pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=irTDzBk5PjY&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare