AcasăStiriEducatieStudenții UVT, elevii timișoreni si Agenția pentru Protecția Mediului Timiș spun DA...

Studenții UVT, elevii timișoreni si Agenția pentru Protecția Mediului Timiș spun DA Educației Ecologice!

Studenții din cadrul UVT, alături de Agenția pentru Protecția Mediului Timiș, Colegiul Național “C.D. Loga” Timișoara și Colegiul Silvic ”Casa Verde” Timișoara organizează un simpozion denumit “Studenții și Agenția pentru Protecția Mediului Timiș spun ”DA Educației Ecologice!”, pentru a marca Ziua Mondială a Mediului, serbată în fiecare an pe data de 5 iunie.

Scopul simpozionului este valorificarea experienţelor pozitive privind educația ecologică, având ca obiectiv schimburi de experienţă între elevi și studenți, cadre didactice universitare şi preuniversitare și specialişti în domeniul protecţiei mediului, în vederea educării tinerei generaţii pentru respectarea mediului înconjurător.

Manifestarea va avea loc în data de 5 iunie 2015 la sediul Facultății de Chimie, Biologie și Geografie, situat pe strada Pestalozzi nr 16, începând cu ora 10:00. În cadrul simpozionului vor fi abordate teme care atrag atenția asupra protejării mediului înconjurător:
 Biodiversitatea pentru dezvoltare durabilă.
 Este natura mea. Descoperă păsările din jurul tău.
 Șapte miliarde de vise. O Planetă. Consumă cu grijă.
 Zonele umede pentru viitorul nostru. Alăturați-vă nouă!

Organizarea unor astfel de evenimente de mediu alături de instituţii şi şcoli, contribuie la formarea unei atitudini pozitive a tinerei generaţii faţă de mediul înconjurător prin stimularea interesului faţă de păstrarea unui mediu echilibrat şi exersarea unor deprinderi de îngrijire şi ocrotire a acestuia.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente