AcasăStiriSocialMicrosoft vine să recruteze studenţi timişoreni

Microsoft vine să recruteze studenţi timişoreni

Companie americană este cea mai mare producătoare de software din lume, cu peste 90.000 de angajați în mai mult de 100 de țări. Zeci de studenţi timişoreni se vor întâlni cu trei specialişti Microsoft, ce vor răspunde la toate întrebările şi curiozităţile pe care aceştia le au. Majoritatea celor înscrişi în acest program sunt tineri din cadrul Facultăţii de Matematică şi Informatică a Universităţii de Vest. Tinerii vor putea aplica pentru locuri de muncă full-time sau pentru stagii de pregătire în birourile MS din întreaga lumea.

Anul trecut, U.V.T. a semnat un acord de cooperare în domeniul tehnologiei informaţiei cu celebra companie fondată de Bill Gates şi Paul Allen, un parteneriat ce va dura până în 2015.
În decursul anilor Microsoft a devenit din ce în ce mai mare: la mijlocul anilor 1980 domina piața cu sistemul de operare MS-DOS, care a fost apoi urmat de Windows.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente