Companie americană este cea mai mare producătoare de software din lume, cu peste 90.000 de angajați în mai mult de 100 de țări. Zeci de studenţi timişoreni se vor întâlni cu trei specialişti Microsoft, ce vor răspunde la toate întrebările şi curiozităţile pe care aceştia le au. Majoritatea celor înscrişi în acest program sunt tineri din cadrul Facultăţii de Matematică şi Informatică a Universităţii de Vest. Tinerii vor putea aplica pentru locuri de muncă full-time sau pentru stagii de pregătire în birourile MS din întreaga lumea.

Anul trecut, U.V.T. a semnat un acord de cooperare în domeniul tehnologiei informaţiei cu celebra companie fondată de Bill Gates şi Paul Allen, un parteneriat ce va dura până în 2015.
În decursul anilor Microsoft a devenit din ce în ce mai mare: la mijlocul anilor 1980 domina piața cu sistemul de operare MS-DOS, care a fost apoi urmat de Windows.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.